Jyväskylä NORD 2018

Päivämäärä
Paikka
Jyväskylä
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Tapio Eerola

Tulokset

VAL

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 3 SA PU 4
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Komea pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Erittäin hyvät rintakehä, raajat ja kulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Sisäkierteiset etuliikkeet. Pitkät askeleet.

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi, koko ja mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Hieman pystyt lavat ja raskas lyhyt kaula. Erinomainen rintakehä ja takaosa. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu suoraan. Liikkuu kovin jäykästi ja tehottomasti takaa.

  • Fröken Fräkens Ingha Ghill
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-NORD-SERTI
    Arvostelu

    Kookas. Mittasuhteiltaan oikea. Kaunis pää. Hyvät silmät, korvat ja purenta. Erinomaiset rintakehä, raajat ja kulmaukset. Liikkeessä häntä kiertyy selälle. Liikkuu hyvin.

  • Tammenkolon Eukko
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pää. Silmät, korvat ok. Puuttuvista hampaista hyväksyttävä todistus. Sopiva rintakehän vahvuus. Lyhyet, pystyt olkavarret. Hyvä takaosa. Paineistunut käytös, mitä häiritsee myös liikkeitä. Jännittyneet, melko lyhyet askeleet.

  • Abysmal Starfish To Pearch Hill
    Tulos
    ERI 2 SA PU 3
    Arvostelu

    Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Erinomaiset rintakehä, raajat ja kulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu hyvin.

  • Parsonian Ticket To Ride
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-NORD-SERTI
    Arvostelu

    Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Komea pää. Silmät, korvat, purenta ok. Erinomaiset rintakehä, raajat ja kulmaukset. Erinomainen turkin karkeus. Hyvä häntä, liikkuu hyvin.

AVO

  • Tairngire Dodge Super Bee
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Erinomaiset raajat, rintakehä ja kulmaukset. Liikkuu suoraan. Askelpituus hyvä. Vähän jäykkä takaa.

  • Karvahaalarin Freddy Krueger
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikeat mittasuhteet. Hyvä tyyppi. Voimakas pää. Silmät, korvat, purenta ok. Erinomaiset rintakehä, raajat ja takakulmaukset. Hieman lyhyet ja pystyt olkavarret. Liikkuu edestä suoraan. Etuaskeleet lyhyehköt. Työntää hyvin takaa.

  • Kenkku Chara
    Tulos
    H
    Arvostelu

    19kk. Vielä kovin kevyt kokonaisuus. Kevyehkö pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Kevyehkö ja lyhyt rintakehä. Kevyet raajat. Erittäin hyvät kulmaukset. Pysty lantio. Häntä kiertyy selkään kiinni. Liikkeessä ulkonevat kyynärpäät ja sisäkierteiset etuliikkeet.

  • Repoketun Rihla
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Melko kevyt kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Lyhyt rintakehä. Voimakkaammin kulmautunut takaa kuin edestä. Seistessä ja liikkeessä häntä kääntyy kupeelle. Löysät liikkeet. Askelpituus hyvä.

JUN

  • Cavalli The Full Force Lara
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    17kk. Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat, purenta ok. Erinomainen rintakehä. Hieman pystyt olkavarret. Lähes liioitellusti kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin. Hyvä häntä.

  • Precious Pearl Ice And Fire
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Oikeat mittasuhteet. Kevyehkö pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Rintakehä vielä kevyt. Lyhyet olkavarret. Erinomaiset takakulmaukset. Liikkuu vielä kapeasti edestä. Melko lyhyt etuaskel. Työntää hyvin takaa. Hieman levoton käytös.

  • Precious Pearl Ideal Choice
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI NORD-SERTI VSP
    Arvostelu

    10kk. Erittäin lupaava tyyppi. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Ikään sopiva rintakehän vahvuus. Erinomaiset kulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu pitkin askelin.

  • Precious Pearl Iron Maiden
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Ikään sopiva rintakehän vahvuus. Erinomaiset kulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu suoraan. Keskipitkät askeleet.

  • Precious Pearl Iceman
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Kookas mittasuhteiltaan, tyypiltään oikea. Komea pää. silmät, korvat purenta ok. Sopiva rintakehän vahvuus. Hieman niukasti kulmautunut edestä, erinomaisesti takaa. Liikkuu vielä kapeasti edestä. Etuaskeleet myös lyhyehköt. Reipas käytös.

  • Tammenkolon Royal Diamond
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Voimakas, hieman lyhyt rintakehä. Lyhyet ja melko pystyt olkavarret. Erittäin hyvät takakulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Voimakkaan sisäkierteiset etuliikkeet. Askelpituus riittävä.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI NORD-SERTI ROP
    Arvostelu

    Erinomaiset tyyppi ja koko ja mittasuhteet. Hyvä pää. Silmät, korvat, purenta ok. Hyvä rintakehän vahvuus. Erinomaiset kulmaukset. Vetävät liikkeet, pitkin askelin.

  • Wild Dancer's Midnight Rose
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Pienet hampaat. Sopiva rintakehän vahvuus. Hieman periksiantavat välikämmenet. Erittäin hyvät kulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu edestä suoraan, jäykästi ja tehottomasti takaa.

NUO

  • Mindhunter Peace Of Mind
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi. Oikeat mittasuhteet. Hieman kevyt pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Hyvä rintakehän vahvuus. Erittäin hyvät kulmaukset. Liikkuu suoraan, mutta valitettavasti kovin lyhyet ja töksähtävät askeleet.

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3 V-SERTI
    Arvostelu

    Moitteeton tyyppi ja mittasuhteet. Vahva, hyvä pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Erinomaiset rintakehä, raajat ja kulmaukset. Liikkeessä häntä kääntyy selälle. Vetävät liikkeet pitkin askelin.

KÄY

  • Mindhunter Party Crasher
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Komea pää. Silmät, korvat, purenta ok. Sopiva rintakehän vahvuus. Aivan suora olkavarret. Erittäin hyvät takakulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Lyhyet etuaskeleet. Työntää hyvin takaa.