Kihniö RN 1.9.2018

Päivämäärä
Paikka
Kihniö
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Kimmo Mustonen

Tulokset

AVO

  • Norparson Elite To Precious Pearl
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Yläetuhammas irronnut. Hyvä pään malli. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Sopiva vahvuus. Hyvä runko ja luusto. Hyvä karvan laatu. Riittävä askelpituus. Löysä edestä. Miellyttävä käytös.

VET

  • Eilwen Of Ascania
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    12-vuotias hyvässä kunnossa oleva veteraanirouva. Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja. Niukasti kulmautunut. Sopiva vahvuus. Hyvä karvan laatu. Ikä näkyy liikkeessä. Miellyttävä käytös.

JUN

  • Karvahaalarin Weikko
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 V-SERTI
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea nuori uors. Erittäin hyvä pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Oikea ilme. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman löysästi edestä. Miellyttävä käytös.

  • Cavalli The Full Force Lara
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Tasapainoisesti rakentunut juniorinarttu. Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hyvä purenta. Erittäin hyvä pää ja oikea ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Sopivas rungon ja luuston vahvuus. Hyvä karva. Sujuvat liikkeet. Erinomainen esiintyminen.

  • Tairngire Supreme Secret
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Tänään kovin arastellen esiintyvä oikean tyyppinen junoirinarttu. Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä purenta. Hyvä pään malli. Hyvät silmät, korvat ja ilme. Erittän hyvä ylälinja. Niukasti kulmautunut etuosa. Sopiva vahvuus. Hyvä karvan laatu. Liikkuu asettuessaan hyvin. tarvitsee nyt lisää itseluottamusta ja tottumusta.

  • Watercreek's Adamantem Princeps
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Erittäin hyväntyyppinen mittasuhteiltaan oikea juniorinarttu. Oikea purenta. Hyvä pää. Pigmentin tulisi olla voimakkaampi. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja. Riittävästi kulmautunut. Sopiva vahvuus. Tänään kovin ohuessa karvassa, pohjavilla puuttuu. Sujuvat liikkeet. Miellyttävä käytös.

NUO

  • Axu
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI
    Arvostelu

    Oikeantyyppine, mittasuhteiltaan hyvä nuori uros. Oikea purenta. Erittäin hyvä pää. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Sopivasti kulmautunut. Rintakehä käsin mitattavissa. Hyvä karvan laatu. Sujuvat liikkeet. Erinomainen käytös.

  • Mindhunter Party Crasher
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Kookas, mutta tyypiltään oikea nuori uros. Hyvä purenta. Erittäin hyvä pää. Oikea ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja. Niukasti kulmautunut etuosa. Sopiva vahvuus. Rintakehä käsin mitattavissa. Karkea karva. Riittävä askelpituus, mutta löysä edestä. Miellyttävä esiintyminen.

VAL

  • Abysmal Starfish To Pearch Hill
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Tasapainoisesti rakentunut valoiuros. Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hyvä purenta. Erittäin hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvä silmät ja korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Riittävästi kulmautunut. Sopiva rungon ja luuston vahvuus. Hyvä karvanlaatu. Sujuvat liikkeet. Miellyttävä käytös.

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    Kookkaanpi, mutta oikeantyyppinen valiouros. Hyvä purenta. Hyvä pään malli. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kullmautunut etuosa. Sopiva runko ja luusto. Hyvä karvan laatu. Sujuvat liikkeet. Miellyttävä esiintyminen.