Mikkeli KV 2018

Päivämäärä
Paikka
Mikkeli
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Tiina Illukka

Tulokset

AVO

  • Radagast Lord Of Mordor
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Erinomaisessa lihaskunnossa. Neliömäinen. Oikean mallinen pää, korvat saisi laskeutua paremmin. Niukat kulmaukset ja luusto luusto saisi olla vahvempi. Hyvä rintakehän syvyys. Selkälinja voisi olla jäntevämpi. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

VAL

  • Abysmal Starfish To Pearch Hill
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Erinmoainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Erittäin kaunis pää ja ilme. Hyvä ulälinja. Hyvin kulmautunut. Oikean mallinen rintakehä. Ei parhaassa karvassa. hieman ahtaat takaliikkeet. Hyvät sivuliikkeet. Erinomainen asenne.

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 CACIB VSP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Pää voisi olla enemmän kiilamaisempi. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvät kulmaukset. Hyvä rinnan syvyys. Liikkuu hyvin. Erinomainen karva. Voisi olla hieman enemmän terrieri temperamentti.

JUN

  • Birpelin Tirriäinen
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Rungoltaan vielä kevyt. Erittäin kaunis pää ja ilme. Riittävästi kulmautunut, ylälinja saisi olla pehmeämpi ja luusto vahvempi. Hyvä karvanlaatu. Nostelee jalkojaan häiritsevästi sivuliikkeessä.

  • Kuivasalmen Sinni
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Erittäin kaunis kokonaisuus. Ihastuttavan ilmeinen pää. Oikea ylälinja. Hyvin kulmautunut. Hyvä luusto. Ikäisekseen erinomainen runko. Erinomaiset liikkeet ja asenne.

  • Tammenkolon Royal Diamond
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen. Hieman kapea kallo ja korvat saisi taittua paremmin. Hyvä ylälinja. Riittävästi kulmautunt. Kevyt luusto, saisi liikkua tehokkaammalla sivuaskeleella. Karva ei parhaassa kunnossa.

  • Kuivasalmen Santeri
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen, mutta vielä kovin kevyt. Hyvä uroksen pää ja ilme. Toivoisin enemmän kulmauksia ja luustoa. Rodun omainen ylälinja. Erinomainen karvanlaatu. Hyvät liikkeet.

NUO

  • Miselin Mesmeric Zircon
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen. Melko hyvä pää, korvat saisi laskeutua paremmin. Hyvä ylälinja ja kulmaukset. Sopiva luusto. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella.

  • Klainon Erlantti
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi, mutta karvapeite ei ole näyttelykunnossa. Hyvä pään malli. Sopiva runko. Hyvä ylälinja. Riittävät kulmaukset ja luusto. Liikkuu hyvin. Hyvä asenne.

VET

  • Eilwen Of Ascania
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    Erinomaisessa kunnossa. Kokonaisuutena pieni, mutta tasapainoinen. Hyvä pää ja ilme. Hyvä ylälinja. Rungoltaan näyttää ikäistään nuoremmalta. Hyvät liikkeet. Erinomainen karva.