Oulun iloisen koiran NORD-näyttely

Päivämäärä
Paikka
Oulu
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Vesa Lehtonen

Tulokset

PEN

  • Watercreek's Adamantem Cor Meum
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Vielä hieman ilmava kokonaisuus. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula, vielä hieman kaarevuutta selkälinjassa. tasapainoisesti kulmautunut. Eturinta saa vielä täyttyä raajojen välistä. Liikkuu hyvällä tasapainoisella askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Watercreek's Adamantem Princeps
    Tulos
    1 KP VSP-PENTU
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, kuono saa vielä voimistua. Molempien silmien silmänympäryspigmentin puutos häiritsee hieman ilmettä. Hyvä kaula, etuasentoinen lapa. Köyristää vielä hieman selkää liikkeessä. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu reippaasti, mutta voisi kantaa itsensä ryhdikkäämmin. Hyvä karvanlaatu.

JUN

  • Wild Dancer's Midnight Rose
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI NORD SERTI VSP
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. ikäisekseen sopiva runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu sivulta hyvällä askeleella, mutta hieman kapeasti takaa. Hyvä karva.

    ROP-JUNIORI

  • Wild Dancer's Midnight Star
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, joka saa vielä kauttaaltaan voimistua. Niukasti kulmautunut edestä. Köyristää voimakkaasti selkäänsä liikkeessä. Korvat saisivat olla varmemmin taittuneet. Lyhyt rintalasta ja kovin kuroutunut alalinja. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella. Hyvä karva.

  • Ghosteye's Rough Zirkon
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Vielä hieman feminiininen kokonaisuus. Hyvät pään mittasuhteet, mutta vielä hieman kevyt kuono. Hyvä kaula ja ylälinja. Vielä kevyt runko. Kovin alas kiinnittynyt häntä. Liikkuu tasapainoisella askeleella. Saa vielä voimistua kauttaaltaan.

  • Wild Dancer's Midnight Sun
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ja kovin neliömäinen nuorukainen. Hyvät pään mittasuhteet, mutta pää saa kauttaaltaan voimistua. Suuret, kovin avoimet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Sopiva luusto. Lyhyt rintalasta ja kovin kuroutuva alalinja. Liikkuu tasapainoisesti, mutta liikkeessä saisi olla kauttaaltaan enemmän tehoa.

  • Pikkuroosan The One And Only
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Tällä hetkellä hieman matalaraajainen kokonaisuus, hyvä pää. Hyvä kaula. Kovin suora selkä, hyvä runko ja luusto. Hieman pitkä lanne. tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu vapaalla askeleella. Liikkeessä häntä kaartuu kovin voimakkaasti selälle.

  • Ghosteye's Rough Amethyst
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Vielä kovin pentumainen ja kevyt kokonaisuus. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kallossa vielä pyöreyttä. Korvat voisivat olla tasaisemmin taittuneet. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Liikkuu tasapainoisella askeleella.

  • Klainon Hedvik
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Hieman pitkärunkoinen kokonaisuus. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono saa vielä voimistua. Hyvä kaula, vielä hieman kaarevuutta selkälinjassa. Hieman pitkä lanne, suuret hieman laiskat korvat. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisesti, hyvä karva.

  • Wild Dancer's Midnight Lily
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli, mutta kuono saa vielä voimistua. Hieman suuret ja laiskat korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Lyhyt rintalasta ja kuroutuva alalinja. Pitkä ja vielä hieman kapea lanne. Liikkuu tasapainoisesti.

NUO

  • Akmeeliuksen Errazuriz
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, hieman suuret silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Hyvä runko ja luusto. Hyvä napakka lanne. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisesti, mutta hieman lyhyellä ja tehottomalla askeleella takaa. Hyvä karvanlaatu.

  • Pikkuroosan Little Star
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hieman pitkä runkoinen ja hiukan kevyt kokonaisuus. Hyvä pää, kuono saa vielä voimistua. Hyvä kaula. Kovin suora selkä. Pitkä ja hieman kapea lanne. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tehokkaalla, reippaalla askeleella. Hyvä karva.

NUO

  • Miselin Marked Swarovski
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, mutta vielä hieman ilmava kokonaisuus. Hyvä pää, kuono saa vielä täyttyä silmien alta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman lyhyt rintalasta ja kovin kuroutuva alalinja. Hieman kevyt ja kapea lanne. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä vapaalla askeleella, mutta taka-askel voisi olla tehokkaampi. Hyvä karva.

AVO

  • Armored Heroine's Howe The Legend
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI V-NORD-SERTI
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli, mutta hieman pitkä kuono. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman lyhyt rintalasta. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä vapaalla askeleella.

  • Wild Dancer's Mystical Man
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan jo kovin lyhytrunkoinen uros. Hyvä pää ja ilme. Hieman lyhyt kaula ja etuasentoinen lapa. Hieman lyhyt rintalasta. Niukasti kulmautunut takaa. Liikkuu vapaalla, mutta hieman lyhyellä ja tehottomalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Antsepän Tinakenkätyttö
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    2,5v. Hyvä koko, varsin hyvät mittasuhteet rungossa. Hivenen pitkä kuono-osa, joka voisi olla tyvestään täyteläisempi. Oikea purenta. Hieman isot silmät, hyvät korvat. Hyvä kaula, rintakehä ja eturinta. Tasapainoiset kulmaukset, mutta raajakorkeutta voisi olla hieman enemmän. Liikkuu hieman leveästi edestä, sivusta riittävällä askelpituudella. Sileäkarvainen, hyvä karva ja väri.

VAL

  • Maitomiehen Excellence
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Melko kevyt kuono-osa. Hyvä kaula. Hieman suora selkälinja. Hyvä runko, sopiva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisella askeleella.

VET

  • Tallitontun Bella
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-NORD-SERTI VSP-VET
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Suora selkälinja. Hyvä runko ja luusto. Liikkuu tasapainoisesti, mutta hieman leveästi edestä. Voimakkaasti sivulle kaartuva häntä liikkeessä. Hyvä karva.

  • Smells Like Strong Gunnar
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 NORD-SERTI ROP ROP-VET
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta taka-askel voisi olla tehokkaampi. Miellyttävä kokonaisuus.