Parainen RN 9.9.2018

Päivämäärä
Paikka
Parainen
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Jetta Tschokkinen

Tulokset

PEN

  • Finding Nemo's Santa Baby
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    8kk. Hyvin kehittynyt. Oikein rakentunut narttupentu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pään muoto ja hieman raskaat korvat. Hyvät silmät ja purenta. Helposti spannattavissa. Hyvä iho ja karva. Reipas käytös.

VAL

  • Scream Cracker's Coral Sky
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI FI MVA ROP
    Arvostelu

    3v. Hyvä koko ja mittasuhteet. Oikeanmuotoinen pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä runko. Ok häntä. Hyvät kulmaukset takana, niukemmat edessä. Tiivis karva. Hyvä nahka. Helposti spannattavissa. Hyvät liikkeet. Esiintyy kauniisti.

NUO

  • Viininvartijan Martta
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    16kk. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kokoon nähden hieman pieni pää. Hyvät silmät, korvat ja purenta. Hyvä rungon muoto. Helposti spannattavissa. Hyvä takaosa ja häntä. Edestä kevyemmin kulmautunut. Liikkuu lupaavasti takaa. Ok askelpituus. Näyttelysiivous on jäänyt tekemättä. Hyvä karva ja nahka. Reipas käytös.

KÄY

  • Tupla-Täplän Andraste
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    2v. Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvät pään linjat, silmät, korvat ja purenta. Oikea rungon muoto. Helposti spannattavissa. Hieman pyöreä lantio. Oikein kulmautunut takaa, hieman niukemmin edestä. Lyhyet kiireiset askeleet. Hieman ohut turkki. Hyvä iho. Hieman ujo.