Parkano, LUT 21.9.2018

Päivämäärä
Paikka
Parkano
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Jouko Pakkala

Tulokset

A

  • Gambler Nornik
    Tulos
    A50
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luola tarkastus: täydellinen, äänetön tarkastus

    Koira hyvin luolaan ja hiekalle. Kaivautuu nopeasti läpi, yhteys kettuun. Selvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy ensin oikeaan kulmaan, siitä koiran painostamana oikeaan kulmaan vievään putkeen. Koira seuraa, kettu iskee todella voimakkaasti. Koira kestää hyvin, lisää painostusta ja määrää suunnan ja tahdin. Hyvä koira, kova kettu.

  • Mindhunter Easy on the Eye
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luola tarkastus: osittainen tarkastus, runsaasti intoääntä

    Koira hyvin luolaan, se ei kaiva heti vaan haukkuu hetken hiekan takaa, kun kettu liikkuu niin koira kuulee ja kaivaa nopeasti läpi ja yhteys kettuun. Kettu vetäytyy oikeaan kulmaan, koira seuraa, kettu vetäytyy oikeaan päätepesään. Koira ei seuraa vaan jää haukkumaan kulmapesään menevään putkeen. Kettu käy välillä katsomassa että minne jä6? Koira ei seuraa ja omistaja keskeyttää kokeen.

D-B

  • Mindhunter I'm Your Man
    Tulos
    C38
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luola tarkastus: lähes täydellinen, pientä intohaukkua

    Koira hyvin luolaan ja yhteys kettuun pian. Selvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu oikeaan päätepesään. Koira seuraa rauhallisesti. Aloittaa painostuksen haitan takaa. Painostaa siitä, tulee haitan alle niin että saa ketun iskemään. Koira ei sitä täysin kestä vaan vetäytyy haitan taakse, josta painostaa. Koiran kunto lopussa alkaa hiipua, se pitää hiljaisia hetkiä. Rohkeus ihan lähityöskentelyyn nyt jää uupumaan.

  • Mindhunter Find a Way
    Tulos
    0
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok
    Tyhjän luola tarkastus: nopea, täydellinen, äänetön

    Koira hyvin luolaan, se jäi aloituspesään eikä ottanut yhteyttä kettuun kun puolet koe ajasta oli mennyt. Tuomari keskeytti kokeen.