Rovaniemi NORD 2018

Päivämäärä
Paikka
Rovaniemi
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Tarmo Viirtelä

Tulokset

NUO

  • Akmeeliuksen Ermelinda
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI NORT-SERTI ROP
    Arvostelu

    Erinomainen pää, hienot korvat ja ilme. Purenta ok. Kaunis ylälinja. Rintakehä mitattavissa. Hyvä häntä ja takaosa. Erinomainen karva. Tasaiset liikkeet. Reipas käytös.

  • Akmeeliuksen Evergreen
    Tulos
    ER 3
    Arvostelu

    Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat. Purenta ok. Hyvä kaula ja etuosa. Rintakehä mitattavissa. Hieman lyhyt runko. Hyvä häntä. Niukahkot polvikulmat. Runko suurimmaksi osaksi pohjavillassa. Häntä hieman selällä. Riittävä askel. Reipas käytös.

  • Pikkuroosan Midsummer Star
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Sievä pää ja ilme. Hyvät korvat. Liian pehmeä parta ja pään karva. Purenta ok. Hyvä kaula ja selkälinja. Rintakehä mitattavissa. Vahva runko. Hyvä häntä. Niukahkot polvikulmat. Keskellä selkää karkeaa karvaa, muualla pohjavillaa. Kaunis liikkeinen. Reipas käytös.

  • Akmeeliuksen Enrico Serafino
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Vahva pää, purenta ok. Kaunis ilme. Pienet korvat. Hyvä kaula ja etuosa. Rintakehä mitattavissa, mutta se voisi olla pdempi. Hieman lyhyt runko. Reilut takakulmat. Hyvä häntä. Karkea karva, joka voisi olla tiiviimpi. Köyristää lannetta liikkuessa. Askeleen tulisi olla pidempi. Takajalat liikkeessä rungon alla. Reipas käytös.

  • Miselin Marked Swarovski
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI NORD-SERTI VSP
    Arvostelu

    Puenta ok. Hyvä kaula. Rintakehä mitattavissa. Tasainen ylälinja. Hyvä runko. Hyvä karva. Liikkuu tasaisesti. Hyvä pää ja ilme. Reipas käytös.

AVO

  • Karvahaalarin Tulitikkutyttö
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Aavistuksen pitkän mallinen pää. Hienot korvat, vaaleat silmät. Hyvä purenta. Lyhyehkö kaula ja runko. Hyvät kulmat edessä ja takana. Hyvä häntä. Karkea karva, joka ei ole parhaassa kunnossa. Hienot liikkeet. Reipas käytös.

VET

  • Tallitontun Unelma
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-NORD-SERTI ROP-VET
    Arvostelu

    Hieno pää ja ilme. Sievät korvat. Purenta ok. Hyvä kaula ja etuosa. Rintakehä mitattavissa. Erinomainen runko. Vahva takaosa. Hyvä häntä. Tänään lyhyehkössä karvassa. Hyvät liikkeet, reipas käytös.

JUN

  • Akmeeliuksen Fughetta
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvä pää ja ilme. Vahva kuono, hyvä purenta. Liian pienet ja kevyet korvat. Hyvä kaula ja etuosa. Rintakehä hyvin mitattavissa, mutta se voisi olla pidempi. Aika jyrkkä lantio. Hyvä häntä. Reilut takakulmat. Erinomainen karva. Tasainen liikkuja. Reripas käytös.

  • Wild Dancer's Midnight Star
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Pää voisi olla vahvempi. Purenta ok. Tummat silmät, kevyet korvat. Hyvä kaula. Rintakehä mitattavissa. Kaareva selkälinja. Hyvä häntä ja takaosa. erinomainen rungon karva. Tasainen askel, mutta ryhtiä ja reippautta puuttuu.