Ruotsinpyhtää (Loviisa), LUT 7.11.2018

Päivämäärä
Paikka
Loviisa
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Tanja Rinnetmäki

Tulokset

A

  • Hurja-Hildan Avella
    Tulos
    A50
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: täydellinen, äänetön, ripeä ++

    Koira hyvin luolaan ja hiekalle. Suht ripeästi hiekasta. Hyvä ilm. haukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy vas. päätepesään jonne koira seuraa rivakasti ja aloittaa erittäin määrätietoisen painostuksen. Ja etenee ketun voimakkaista iskuista huolimatta, joten koe keskeytetään ennen määräaikaa vahinkojen välttämiseksi. Hyvä luolakoira. Onnea!

D-B

  • Xtremely Capella
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok
    Tyhjän luolan tarkastus: lähes täydellinen, äänetön

    Koira hyvin luolaa. Niukka ilm. haukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään jonne koira seuraa salamana. Kettu iskee ja koira vain tiivistää työtään. Joten koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Kova luolakoira.

  • Silfversten's Lovegame
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Tyhjän luolan tarkastus: ok, ok
    Ahdinkoputken läpäisy: täydellinen, äänetön, ripeä

    Koira hyvin luolaan. Niukka ilm. haukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään. Koira seuraa salamana ja aloittaa painostuksen joka on todella ponnekasta. Ja kettu iskee useasti, koira kestää ja lopussa vaan tiivistää ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hyvä suoritus.

  • Abysmal Star Chart to Piristeen
    Tulos
    B40
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: ok, ok

    Tyhjän luolan tarkastus: vähän yli hakupesän, äänetön

    Koira hieman hitaasti luolaan. Löytöhaukku tulee viiveellä ja on niukka. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oik. päätepesään jonne koira seuraa rivakasti. Koira aloittaa räväkän painostuksen koko ajan edeten. Kettu iskee voimakkaasti, koira antaa löysää, mutta alkaa samantien etenemään uudestaan. Ja sama toistuu. Hyvä suoritus, johon tyhjä luola ja ilm. haukku vaikuttaa pisteisiin.