Salo KR 2018

Päivämäärä
Paikka
Salo
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Vesa Lehtonen

Tulokset

AVO

  • Tallitontun Nais Way
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3 V-SERTI
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan jo kovin neliömäinen. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälilnja. Sopiva rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tehokkaalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Tupla-Täplän Arvokas
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, mutta kuono saisi olla voimakkaampi ja silmien alta täyttyneempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko. Voimakas rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä vapaalla askeleella.

  • Parsonian Maggie Mae
    Tulos
    EVA
    Arvostelu

    Koiraa ei pystytty käsittelemään pöydällä ollenkaan sen käytöksen vuoksi. Näin ollen palkintosija ei voida arvostella tänään.

VAL

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2
    Arvostelu

    Hieman jo neliömäinen mittasuhteiltaan. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Sopiva rintakehä. Hieman jyrkkä lantio. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisesti, mutta liikkeessä saisi olla enemmän tehokkuutta. Hyvä karvanlaatu.

  • Lady Steel
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Kovin jo neliömäinen mittasuhteiiltaan. Hyvät pään mittasuhteet. Molemmat silmänympäryspigmentit puuttuvat. Riittävä kaula. Hyvä ylälinja. Sopiva rintakehä. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella takaa ja etuaskel pyrkii paikoin nousemaan. Voimakkaasti kaartuva häntä.

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    ERI 2 SA PU 3
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Toinen silmänympäryspigmentti puuttuu. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä rintakehä. Hieman lyhyt rintalasta. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä tehokkaalla askeleella. Hyvä karvanlaatu, hieman niukka pohjavilla.

  • Mindhunter Master Of Puppets
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono voisi olla silmien alta täyttyneempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tasapainoisesti, mutta taka-askel voisi olla tehokkaampi. Hyvä karvanlaatu.

PEN

  • Viininvartijan Pihla
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli, otsapenger voisi olla selvempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu napakalla askeleella. Lupaava karvanlaatu.

JUN

  • Browning Spod Baranca
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Voimakas nuorukainen. Hyvä pään malli, mutta otsapenger saisi olla selvempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Voimakas rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu vapaalla askeleella. Hyvä karvan laatu, mutta kovin niukka alusvilla.

  • Revefotens Leo
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonausuus. Hyvä pää, ilme, kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä rintakehä. Liikkuu tehokkaan vapaalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Viininvartijan Maisa
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvät pään mittasuhteet, mutta otsapenger voisi olla selvempi. Hyvä kaula, ylälinja, runko ja rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu ryhdikkäällä vapaalla askeleella.

VET

  • Juurusjärven Linda
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    Tasapainoinen, mutta hieman maskuliininen kokonaisuus. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Voimakas runko ja rintakehä. Liikkuu ryhdikkäästi vapaalla askeleella. Esiintyy tänään kovin pohjavillaisessa kunnossa.

NUO

  • Rejouir's Happy Days
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Toinen silmänympäryspigmentti puuttuu. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu ryhdikkäästi, mutta taka-askel jää hieman tehottomaksi rungon alle. Hyvä karvanlaatu.