Vihti, LUT 1.5.2018

Päivämäärä
Paikka
Vihti
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Jori Vanhatalo

Tulokset

D-B

  • Antaios Spod Baranca
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: tyhjä putki hyvä/riistakoe rauhallinen
    Tyhjän luola tarkastus: täydellinen, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira harhailee vähän aikaa luolaston alkupuolella, siirtyen sitten ketulle saaden sen etenemään peräpesään. Koira seuraa aloittaen hyvän painostuksen, eikä pelkää ketun iskuja, joten koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

  • Tupla-Täplän Arvokas
    Tulos
    B43
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: tyhjä putki hyvä/riistakoe hyvä
    Tyhjän luola tarkastus: hieman vajaa ja vähän haukkua

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään. Koira käy ensin vasemmalla, mutta siirtyy sitten ketulle aloittaen painostuksen saaden ketun siirtymään oikeaan perä pesään. Koira seuraa aloittaen painostuksen osittain laskun alla. Koira tiukentaa painostusta, eikä pelkää ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hieman vajaa tyhjän luolan tarkastus laskee pisteen.

  • Tammenkolon Kissin Dynamite
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: tyhjä putki rauhallinen/riistakoe hyvä
    Tyhjän luola tarkastus: täydellinen, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan peräpesään. Koira käy vasemmalla kulmapesässä, siirtyen ketulle ja aloittaa tiukan painostuksen, eikä pelkää ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

  • Tammenkolon Muija
    Tulos
    C39
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: tyhjä putki hyvä/ riistakoe hyvä

    Tyhjän luola tarkastus: täydellinen, vikinää

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira aikailee hetken kaksoispesällä, mutta etenee sitten lankun taakse haukkumaan. Jonkin ajan päästä kettu päättää siirtyä vasempaan peräpesään. Koira seuraa aloittaen painostuksen osittain lankun alla. Erän puolivälissä kettu iskee kerran ja sen jälkeen koira jää kauemmaksi haukkumaan ja tämä laskee kehitysastetta.

  • Kenkku Hitokseen Isäsä Poika
    Tulos
    B43
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: tyhjä putki hyvä/riistakoe hyvä
    Tyhjän luola tarkastus: äänekäs, hieman vajaa

    Koira hyvin putkeen ja hieman hidastellen pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy ensin vasempaan kulmapesään. Koira seuraa yrittäen laskun alle, mutta kettu ajaa sen pois siirtyen sen jälkeen peräpesään. Koira seuraa aloittaen painostuksen laskun takaa. Loppua kohti koira rupeaa yrittämään aktiivisemmin ketulle eikä pelkää ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hieman vajaa tyhjän luolan tarkastus yhdessä työskentelyn kanssa laskevat pisteen.

  • Tupla-Täplän Sitä Jotakin
    Tulos
    B40
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: tyhjä putki hyvä/riistakoe hyvä
    Tyhjän luola tarkastus: täydellinen, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira seuraa laskun eteen, jolloin kettu puolustautuu. Tämän jälkeen koira käy kaksoispesällä, palaten kuitenkin lankun eteen haukkumaan. Koira yrittää useita kertoja lankun alle, mutta kettu ajaa sen pois. Koira voisi painostaa hieman tiiviimmin, kun kettu antaa tilaa ja tämä laskee pisteitä.

  • Tupla-Täplän Sudenmarja
    Tulos
    C39
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: tyhjä putki hyvä/riistakoe hyvä
    Tyhjän luola tarkastus: täydellinen, äänekäs

    Koira hyvin putkeen ja pellille. jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira seuraa, aloittaen painostuksen osittain lankun alla. Kettu siirtyy peräpesään. Koira seuraa, jatkaen painostusta lankun takaa. Koira yrittää muutaman kerran lankun alle, mutta kettu ajaa sen pois. Erän lopussa tuuli paukauttaa peltikattoa niin, että koira hämääntyy ja käy kaksoispesällä. Tästä syystä koira saa minuutin lisäaikaa ja palaa tänä aikana ketulle. Kuitenkin kettu hallitsee sen jälkeen enemmän tilanteita, että se laskee kehitysastetta.