Ylöjärvi RN 2018

Päivämäärä
Paikka
Ylöjärvi
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Pirjo Hjelm

Tulokset

AVO

  • Ulvomäen Aapo
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Mittashteet ok. Hieman pitkäkuonoinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaulan pituus. Saisi olla paremmin kulmlautunut etuosa. Hyvä runko. Myös takaosa saisi olla paremmin kulmautunut. Turkinlaatu ok; saisi olla tiheämpää varsinkin raajoissa ja vatsan alla.

  • Ulvomäen Alma
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Narttumainen kokonaisuus. Hyvä pää, purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Rintakehä saisi olla pitempi ja lanneosa lyhyempi. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä turkki.

  • Antaios Spod Baranca
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Vahva ja urosmainen, mittasuhteiltaan oikea. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut. Hyvä runko. Takaosa ok. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki.

VAL

  • Abysmal Starlight Express
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä rungon pituus ja vahvuus. Niukasti kulmautunut etuosa. Hyvä takaosa. Liikkuu takaa hyvin; edestä leveästi. Turkin laatu ok; varsin ohutta tänään.

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hieman matalalta vaikuttava. Hyvä pää ja ilme. Hyvä purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut edestä. Hyvä runko. Hyvä takaosa. Liikkuu ahtaasti takaa. Hyvä turkki.

JUN

  • Abysmal Face The Winner
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    14kk. Kookas narttu. Hieman pitkä pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävät kulmaukset. Runko hieman pitkä lanneosastaan. Hyvä takaosa. Tasapainoiset liikkeet. Turkki ok.

NUO

  • Axu
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Sopivan pituinen, urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä runko. Turkki laadultaan ok, paikoin vähän ohutta.

  • Ulvomäen Sepeteus
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Melko kapea ja korkea. Pitkä, kapeahko pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla huomattavasti paremmin kulmautunut. Hyvä runko ikäisekseen. Myös takaosa niukasti kulmautunut. Liikkeet -varsinkin edestä- hyvin sidotut. Hyvä turkki.