Elonäyttely 2019 Rasio

Päivämäärä
Paikka
Raisio
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Marja Salminen

Tulokset

JUN

  • Tallitontun Roxann
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Erinomanen tyyppi, mutta vielä kesken. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kallon tulee levetä. Hyvä kaulan pituus. Hento luusto, hyvä hännän kiinnitys ja häntä. Karkea karva. Kapea reisi ja niukka polvikulma. Liikkuu hyvin. Virheistään huolimatta kaunis kokonaisuus.

  • Tammenkolon Ysimillinen
    Tulos
    EH 4
    Arvostelu

    Vilkas 9kk junioriuros. Hyvät pään mittasuhteet, mutta pään tulee vielä voimistua. Hyvät korvat, hyvä kaula. Runko vielä kesken. Melko niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä hännän kiinnitys, mutta hännän tulisi olla suorempi. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

  • Tammenkolon Ydinvoima
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Kaunis pää, hyvät korvat, kaula ja runko. Kauttaaltaan jäntevä. Oikea karvapeite. Hyvä hännänkiinnitys ja häntä. Hyvin kulmautunut. Sujuvat liikkeet. Hyvä esiintyjä.

  • Parsonian Amelia Earhart
    Tulos
    ERI 2 SA PN 4
    Arvostelu

    Vielä pentumainen, mutta erinomainen tyyppi. Hyvä koko. Kaunis pää, hyvät korvat. Hyvä kaula ja ikäisekseen hyvä runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä häntä. Luusto voisi olla hieman vahvempi. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

  • Parsonian Freya Stark
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Vielä pentumainen, mutta erinomainen tyyppi. Kauttaaltaan hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja kaula. Rungon tulee vielä kehittyä. Luuston toivoisin vahvemman. Hyvin kulmautunut, hyvä häntä, liikkuu hyvin.

  • Kinapak Doi Mirren
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Kaunis pää, hyvä ilme ja korvat. Hyvä kaula ja runko. Hyvin kulmautunut etuosa. Hieman niukka polvikulma. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Karvapeite vielä niukka, mutta oikea laatu vielä tulossa.

  • Scream Cracker's Four Wheel Slide
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Kookas, raskas narttu. Kaunis pää, hyvät korvat ja ilme. Leveä löysä etuosa. Tuhti kunto. Turhan pyöristynyt rintakehä. Hyvä hännän kiinnitys ja häntä. Niukka polvikulma. Tulisi liikkua tehokkaammin.

  • Parsonian Otto Sverdrup
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI
    Arvostelu

    Erittäin hyvä koko. Erinomainen tyyppi. Kaunis pää, hyvä ilme ja korvat. Hyvä kaula ja runko. Hyvä häntä. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin.

  • Scream Cracker's Show You How To Sparkle
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Hyvä koko, kaunis pää. Hyvä ilme ja korvat. Hyvä kaula. Aavistuksen pitkä lanneosa. Rungon tulee vielä täyttyä. Hyvin kulmautunut. Iloinen ja reipas. Liikkuu hyvin.

  • Scream Cracker's Backseat Action
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Melko kookas. Voimakas pää. Hyvät korvat, hyvä kaula ja runko. Hyvä häntä. Karvapeite tänään kovin ohut. Liikkuu hyvin asettuessaan raviin. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä käytös.

  • Silfversten's My Love
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Vaikuttaa tänään korkeajalkaiselta. Kaunis pää. Hyvin kulmautunut takaosa, niukemmin edestä. Kokonaisvaikutelma paranee kun iän myötä runko syvenee. Seisoessaan esiintyy reippaasti. Takaliike lyhyt ja töpöttävä. Harjoiteltava esiintymistä liikuttaessa. Liikkeiden takia palkintosija eh.

  • Tallitontun Rusty
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hento pienikokoinen uros. Hyvät pään mittasuhteet ja korvat. Karkea karvapeite, joka vielä ohut. Hento luusto ja runko vielä kehittymätön. Liikkuu vielä pentumaisesti etujalkojaan nostellen. Tarvitsee aikaa.

NUO

  • Revefotens Leo
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Kaunis pää. Hyvä ilme ja korvat. Hyvä kaula, runko ja häntä. Karkea karvapeite. Vahva luusto. Niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa, etenkin polvi- ja kinnerkulma hyvin niukka. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Hyvä käytös.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3 V-SERTI
    Arvostelu

    Kookas voimakas uros. Erittäin kaunis pää, hyvät korvat. Voimakas hyvä kaula ja runko. Hyvin kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvä häntä. Karvapeite karkeaa, mutta tänään vielä ohut. Liikkuu erittäin hyvin.

AVO

  • Rejouir's Happy Days
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    Kookas, voimakas narttu. Kapea kallo muuten hyvät pään mittasuhteet. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja runko. Leveähkö etuosa. Melko matala hännän kiinnitys. Hyvä häntä. Kaunis näyttelykunto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvin.

VAL

  • Cavalli The Full Force Lara
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI FIMVA VSP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi kauttaaltaan. Hyvin rodunomainen. Hyvä koko. Kaunis pää, hyvä kaula ja runko sekä häntä. Hyvin kulmautunut. Kaunis näyttelykunto.

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Iloinen hyvin esiintyvä valionarttu. Hyvä koko. Kuono-osa voisi olla vahvempi. Hyvä kaula ja runko. Hyvä häntä, luusto voisi olla vahvempi. Erinomaiset liikkeet.

  • Karvahaalarin Freddy Krueger
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi, hyvä koko. Vahva pää, hyvä ilme ja korvat. Hyvä kaula. Hyvin jäntevä runko. Erittäin hyvä hännän kiinnitys ja häntä. Hyvin kulmautunut. Kaunis näyttelykunto.

KÄY

  • Tammenkolon Oskari
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvä koko, erinomainen tyyppi. Hyvät pään mittasuhteet ja korvat. Voimakas kaula. Hyvin niukasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Polvi- ja kinnerkulma niukka. Vahva runko. Pullea kunto. Liikkuu hyvin. Hyvä käytös.

VET

  • Beleriad U R The One
    Tulos
    ERI 1 SA ROP-VET
    Arvostelu

    Kookas, erinnomaiset mittasuhteet. Kaunis pää, hyvä ilme ja korvat. Riittävä kaulanpituus. Vahva runko. Hyvä häntä. Luusto voisi olla vahvempi kokoon nähden. Hyvä kunto.