Harjavalta ry 2019

Päivämäärä
Paikka
Harjavalta
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Irina Poletaeva

Tulokset

AVO

  • Tammenkolon Quarry Master
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä luusto. Erittäin kompakti. Hieman raskas kallo. Hyvä pigmentti. Yksi etuylähammas puuttuu, mutta omistaja näyttää virallisen todistuksen. Ylälinja saisi olla stabiilimpi. Riittävä rintakehän syvyys. Hyvä volyymi. Riittävät kulmaukset. Liika ja esiintyminen pitäisivät olla paremmat.

  • After Barnakin Enchant Moon
    Tulos
    EVA
    Arvostelu

    6v. Riittävä luusto. Hyvät mittasuhteet. Kuono saisi olla täyteläisempi silmien alta. Saksipurenta. Riittävä kaula. Ylälinja saisi olla stabiilimpi. Pyöreähkö rintakehä, mutta spannattavissa. Riittävät takakulmaukset. Melko hyvä sivuliike. Hieman ahdas takaliike. Ei voida arvostella karvaa, koska nypitty liian myöhään. Rungossa on vain pohjavilla

  • Axu
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Oikean kokoinen. Riittävä luusto. Raskas kallo. Voimakkaasti kehittyneet kulmakaaret. Ilme saisi olla rodunomaisempi. Hyvä purenta. Riittävä kaula. Melko hyvä ylälinja. Leveähkö eturinta ja etuliikkeet. Hieman ahdas takaliike. Etukulmaukset saisivat olla paremmat. Hyvä karvanlaatu ja väritys.

  • Karvahaalarin Freddy Krueger
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Erittäin kaunis. Erinomaiset mittasuhteet ja luusto. Rodunomainen pää ja ilme. Saksipurenta. Oikea rungon muoto. Hyvin kulmautunut. Erinomainen etu- ja sivuliike. Upea luonne. Oikea väritys ja karvanlaatu.

VET

  • Kylini Wish Master
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    10v. Liian iso. Hyvässä fyysisessä kunnossa. Korkea otsapenger. Pään linjat saisivat olla yhden suuntaisemmat. Oikea purenta ja pigmentti. Hyvä kaula ja ylälinja. Ei voi spannata rintakehää. Hyvät kulmaukset ja sivuliikkeet. Erinomainen luonne. Oikea karvanlaatu.

JUN

  • Karvahaalarin Time For Miracles
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    10kk vanha. Erittäin lupaava, erittäin narttumainen. Saksipurenta. Erinomainen kaula ja ylälinja. Rintakehä vielä kesken. Etukulmaukset ja etuliikkeet voisivat olla paremmat. Hyvät takakulmaukset. Erinomainen sivuliike. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Oikea karvanlaatu.

  • Tammenkolon Unicorn
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Erittäin kaunis juniorinarttu. Erinomainen luusto. Rodunomaiset mittasuhteet ja ilme. Vasen korva saisi olla parempiasentoinen. Saksipurenta. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Hyvin spannattavissa rintakehä. Hyvin kulmautunut ja liikkuu hyvin. Valitettavasti murisee pöydällä, luonne saisi olla avoimempi ja rodunomaisempi. Palkinto johtuu luonteesta.

  • Tammenkolon Universe
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Erittäin narttumainen. Hyvä luustoinen. Erittäin hyvät suhteet. Pään linjat voisivat olla yhdensuuntaisemmat. Ilme voisi olla rodunomaisempi. Saksipurenta. Hyvä kaula. Ylälinja saisi olla stabiilimpi ja vakaampi. Hyvä rintakehä. Riittävät kulmaukset. Pehmeähköt ranteet. Riittävä askelpituus. Oikea karvanlaatu. Lyhyehkö häntä.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Kaunis junioriuros. Rodunomaiset mittasuhteet, luusto ja päänmuoto. Erinomainen purenta ja pigmentti. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä rintakehän volyymi. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen temperamentti. Melko hyvä liike.

NUO

  • Pitmywits Shine From Within
    Tulos
    EVA
    Arvostelu

    Erittäin hyvä tyyppi. Oikea koko ja sukupuolileima. Kuono voisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvä purenta ja pigmentti. Erinomainen kaula. Pehmeähkö selkä. Rintakehä hyvin kehittynyt ikäisekseen. Hyvät kulmaukset. Hyvä askelpituus. Hieman ahtaat kintereet. Valkoinen pohja saisi olla puhtaampi. Koira liian myöhään nypitty. Rungossa on vain pohjavilla, paitsi selässä. Palkinto koska karva ei ole näyttelykunnossa.

  • Precious Pearl Iron Maiden
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Narttumainen, hyvän kokoinen. Hyvät pään mittasuhteet. Pigmentti vasemman silmän ympärillä saisi olla vahvempi. Saksipurenta. Hyvät korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvä rintakehän volyymi ja syvyys. Riittävät kulmaukset. Hyvä sivuliike. Hieman ahtaat kintereet. Oikea karvanlaatu.

KÄY

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 SERTI FIMVA
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi. Oikean kokoinen, narttumainen. Oikea pään mittasuhteet ja profiili. Alaleuka voisi olla leveämpi. Erinomainen ilme ja pigmentti. Rodunomainen ylälinja ja hännän asento. Oikea rintakehän muoto ja volyymi. Hyvin kulmautunut. Erinomainen luonne ja esiintyminen. Oikea karvanlaatu. Valkoinen pohja voisi olla puhtaampi.

VAL

  • Karvahaalarin Maxine
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 VSP
    Arvostelu

    Erittäin kaunis nuori narttu. Rodunomainen pää, oikea hampaisto. Erinomainen ilme. Hyvät korvat. Oikea rungon muoto ja ylälinja. Oikeat kulmaukset edessä ja takana. Helppo liike. Upea luonne.