Hau-Hau Summer Show 2019

Päivämäärä
Paikka
Raasepori
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Bergbom Karin

Tulokset

NUO

  • Meu Amor's Sage Derby
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    1,5v. Mittasuhteet ok. Kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat. Täyteläinen kuono, hyvä kaula. Eturinta puuttuu. Raajaluusto melko kevyt. Avoimet kyynäreet. Melko litteä rintakehä, joka voisi olla pidempi. Takaosa ok. Karva on hyvä. Liikkuu melko hyvin, mutta hieman epäsäännöllisyyttä takaliikkeissä. Esiintyy hienosti.

  • Precious Pearl Ice And Fire
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Mittasuhteet on hyvät. Useita välihampaita puuttuu. Hieman kevyt pää. Hyvät korvat, kaula voisi olla vahvempi. Eturinta puuttuu. Raajaluusto on kevyt. Hyvä rintakehän malli. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä häntä. Hyvin vähän karkeata peitinkarvaa, enimmäkseen pohjavillaa. Liikkuu hyvin. Reipas olemus.

  • Precious Pearl Iceman
    Tulos
    H
    Arvostelu

    1v5kk. Kookas, korkearaajainen. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, vahvat leuat. Sopiva raajaluusto. Spannattavissa oleva runko. Hieman niukat kulmaukset edessä ja takana. Karvanlaatu on hyvä, mutta sitä on melko niukasti. Liikkuu kohtalaisen hyvin kun haluaa, mutta liikkeet on kovin epäsäännölliset. Tarvitsee paljon kehätottumusta ja aikaa. Liikkeen ja koon takia palkintosija.

  • Revefotens Leo
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    1v10kk. Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pää ja korvat. Vahva kuono, kaunis kaula ja ylälinja. Sopiva luusto. Suorat etukulmaukset. Hyvin spannattavissa. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä häntä ja karva. Joustavat liikkeet ja ryhti.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Hyvä koko. Hieman pitkä runko. erittäin hyvä pää ja ilme. Kaunis kaula ja ylälinja. Sopiva luusto. Suora olkavarsi, hyvä rintakehä. Hyvin kulmautunut takaa. Erinomainen karkea karva. Kauniit tehokkaat liikkeet ja hyvä ryhti.

PEN

  • Gardeniac's Dart
    Tulos
    1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, mutta ei saa kasvaa enempää. Hyvä pää, kevyet korvat. Kallo-osa vielä hieman pyöristynyt, sopiva raajaluusto, Eturinta puuttuu. Hyvä rintakehän vahvuus, rintalasta on lyhyt. Hyvät takakulmaukset. Häntä saisi olla korkeammalle kiinnittynyt. Selkä tulee tiivistyä, nyt kovin pyöristynyt ylälinja. Tarvitsee vielä aikaa.

JUN

  • Tinchens Hunter In A Hurry
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikea rotutyyppi. Hyvä koko. Erittäin hyvä pää. Pienet korvat. Hyvä kuonon vahvuus. Kaunis ylälinja. Riittävä luusto, hyvä eturinta. Erinomainen runko. Hyvä karva, tasapainoisesti kulmautunut. Liikkeet vielä pentumaiset. Saa vielä tiivistyä. Lentävät korvat. Tarvitsee vielä aikaa.

  • Parsonian Amelia Earhart
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    9kk. Melko pieni, hyvät korvat. Riittävän vahva kuono. Hyvä ylälinja, kaula ja eturinta. Hieman kevyt luusto. Kokoon sopiva luusto. Hyvin kulmautunut takaa. Karva saisi olla laadultaan kovempi. Liikkuu melko hyvin, vielä pentumainen olemus.

  • Tammenkolon Unique
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Pienikokoinen, mittasuhteet ok. Pää saa vielä kehittyä paljon, kallo on vielä kolvautunut. Hyvät pienet korvat, kauniit silmät, hyvä pigmentti. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen eturinta. Kevyt raajaluusto, hyvä runko ja takaosa. Karva ok. Häntä kaareutuu liikkeessä selän päälle. Liikerata hyvä.

KÄY

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyvä koko. Hieman pitkä runko. Hyvä kallo, korvat ja silmät. Kuono on turhan kapea. Hyvä vahva kaula ja eturinta. Hieman kevyt raajaluusto. Hyvä rintakehä. Takana voisi olla enemmän kulmauksia. Hännän kiinnitys voisi olla korkeammalla. Karvanlaatu ok, mutta karkeaa on vain vähän. Hieman raskas liikunta, puuttuu rodunomainen kevyt liikehdintä ja tiiveys.

  • Tupla-Täplän Rider
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3
    Arvostelu

    Hyvä koko. Erinomaiset mittasuhteet. Erittäin hyvä pää ja ilme. Kauniit korvat ja kaula. Sopiva luusto. Eturintaa voisi olla enemmän. Rintakehä spannattavissa. Hieman lyhyt rintalasta. Hyvin kulmautunut takaa ja hyvä hännän kiinnitys. Hyvät tehokkaat liikkeet.

VAL

  • Pikkuroosan Kisses And Stars
    Tulos
    ERI 2 SA PN 2
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Korkealle asettuneet pienet korvat. Kauniit silmät, kaula voisi olla hieman vahvempi. Hyvä eturinta. Melko kevyt raajaluusto. Hyvä runko ja takaosa. Erinomainen karva. Tasapainoiset liikkeet.

  • Tammenkolon Eukko
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 VSP
    Arvostelu

    Kauniit ääriviivat. Hyvä pää ja korvat. Kuono voisi olla hieman vahvempi. Kaunis kaula ja ylälinja. Eturinta saisi olla vahvempi. Riittävä raajaluusto. Hyvä runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä karva, hieman korkea kinner. Edessä ahtaat liikkeet, sivussa ok.

AVO

  • Beachrunner's Cicero
    Tulos
    HYL
    Arvostelu

    Kookas. Hyvät mittasuhteet. Melko hyvä pää. Kuonon selkä saisi olla vahvempi. Melko kevyt raajaluusto. Eturinta puuttuu. Litteä rintakehä. Erittäin lyhyt rintalasta. Voimakkaasti kuroutunut vatsalinja. Niukat takakulmaukset. Alas kiinnittynyt häntä. Tiukassa lihaskunnossa. Hyvä tiivis karva. Ylälinja ei pysy suorana liikkeessä. Puuttuu rodunomaiset ääriviivat. Kantaa korviaan ruusukorvana. Puuttuu rotukohtaiset yksityiskohdat. Antaa väärän rodun vaikutelman.

  • Pitmywits Shine In The Dark
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    2v1kk. Oikea rotutyyppi. Hyvä koko, mittasuhteet ok. Hyvä pää ja ilme. Kuonon selkä voisi olla vahvempi. Hyvät korvat. Hyvä ylälinja. Riittävä eturinta ja raajaluusto. Hyvin spannattavissa. Hyvät takakulmaukset ja häntä. Erittäin hyvä tiivis karva. Liikkuu hieman löysästi edestä, hieman epäsäännöllinen liikunta. Seistessä kaunis.