Iitti RN 2019

Päivämäärä
Paikka
Iitti
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Maija Mäkinen

Tulokset

JUN

  • Tammenkolon Xodus
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    10kk. Feminiininen juniori, jolla hyvät mittasuhteet. Narttumainen pää. Hyvät korvat. Hyvän malliset silmät, jotka saisi olla tummemmat. Oikea purenta. Niukasti kulmautunut etuosa, hyvin kulmautunut takaa. Hyvä reisi ja runko ja häntä. Hyvä nahka. Liikkuu hyvin takaa, mutta edestä löysin kyynärpäin. Askelissa saisi olla enemmän pituutta. Hyvä temperamentti.

  • Pampalovaaran Ruutu-Rouva
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    14kk siro feminiininen juniori, joka on vielä hyvin pentumainen. Hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää, korvat, silmät ja purenta. Toivoisin paremman pigmentoituneet luomet. Hyvä kaula ja rodunomainen ryhti. Ikään sopiva runko, tasapainoiset kulmaukset. Kokoon sopiva luusto. Hyvä häntä ja karva. Liikkuu reippaasti, hyvällä askeleella. Tarvitsee aikaa. Viehättävä temperamentti.

  • Tammenkolon X-Cavator
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    10kk hyvä kohtuullinen koko ja hyvät mittasuhteet. Helposti spannattavissa. Hyvä pää ja korvat ja silmät ja purenta. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut, sopivasti kulmautunut takaa. Ikään sopiva runko. Kuiva työkunto. Hyvät käpälät. Hyvä hännän kiinnitys. Aavistuksen kiertyvä ohut häntä’. Riittävä luusto. Liikkuu tasapainoisesti sivusta, hieman löysyyttä kyynärpäissä. Sileäkarvainen, karva voisi olla kattavampi reisien sisäpuolelta. Hyvä nahka. Hyvä käytös. Toivottavasti saa iän myötä lisää ”äijää”.

KÄY

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    2v feminiininen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Spannattavissa. Hyvä pään pituus, jo melko loiva otsapenger. Hyvät korvat, silmät, purenta ja kaula. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Vankka runko, sopivasti kulmautunut takaa. Luusto voisi olla hieman voimakkaampi. Hyvä häntä. Hyvä askelpituus, mutta löysyyttä kyynärpäissä. Karkeakarvainen versio, jonka turkki saisi olla karkeampi. Karkea karva tällä hetkellä vain selässä. Erinomainen temperamentti.

VAL

  • Tammenkolon Eukko
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2
    Arvostelu

    Feminiininen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Täyteläinen runko, joka spannattavissa. Hyvä ylälinja. Hyvä pää, silmät, korvat ja purenta (puuttuvista etuhampaista todistus). Hyvä kaula, pysty olkavarsi. Sopivasti kulmautunut takaa. Riittävä raajaluusto. Hyvät käpälät, hännän kiinnitys, nahka ja kattava karvapeite. Liikkuu reippaasti, mutta askel voisi olla pidempi ja joustavampi. Hyvä käytös.

VET

  • Repoketun Fireball
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 ROP-VET VSP
    Arvostelu

    10,5v. Erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani. Hyvät mittasuhteet ja rodunomainen ryhti. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää, toinen korva jo lennossa. Hyvät silmät, purenta, laula ja kulmaukset. Spannattavissa. Hyvä kuiva kunto. Leveät reidet. Hyvä luusto, käpälät, selkä ja häntä. Kattava karvapeite. Kevyet ja joustavat liikkeet, joissa yhä hyvät tehot. Oikea asenne, esiintyy iloisesti.

NUO

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    17kk maskuliininen uros, jolla hyvät mittasuhteet. Juuri ja juuri spannattavissa. Urosmainen pää, jossa hyvä pituus ja kovin loiva otsapenger. Hyvät korvat, silmät, leuat, purenta, kaula ja rintakehän malli ja tasapainoiset kulmaukset. Hyvät käpälät ja häntä. Hyvä karkea karva, mutta saisi olla tiiviimpi reisien sisäpuolella. Liikkuu erittäin hyvin. Hyvä ryhti ja oikea asenne.

AVO

  • Kenkku Hitokseen Isäsä Poika
    Tulos
    H
    Arvostelu

    3,5v. Iloisesti esiintyvä uros, jolla hyvä sukupuolileima. Hyvä pää, aavistuksen kevyet korvat. Toivoisin tummemmat silmät. Hyvä purenta ja kaula. Niukemmin kulmautunut edestä, lyhyt rintakehä. Spannattavissa. Voimakkaasti kulmautunut takaa, mutta luisu lantio eikä saa tehoja taakse. Köyristää ylälinjaa liikkeessä. Hyvä häntä, nahka ja karva. Liikkuu lyhyellä askeleella, löysin kyynärpäin. Erinomainen temperamentti.

  • Mahottoman Zuamijuntti
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    5v. Maskuliininen uros, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää, toinen korva voisi asettua hieman paremmin. Toivoisin tummemmat silmät. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä kaula ja rodunomainen ryhti. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä luusto ja käpälät. Ei aivan enää spannattavissa. Hyvä suora häntä, erinomainen kattava karvapeite ja hyvä nahka. Kevyet joustavat liikkeet. Hyvä askelpituus. Hyvä käytös. Rintakehässä hieno pituus.