Kajaani ry 2019

Päivämäärä
Paikka
Kajaani
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Marjo Nygård

Tulokset

AVO

  • Wild Dancer's Midnight Lily
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    2v. Hyvä koko ja mittasuhteet. Hieman pitkä kuono-osa, joka voisi olla tyvestä täyteläisempi. Oikea purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä häntä, tasapainoiset kulmaukset. Rintakehä voisi olla hieman pidempi. Hyvä karva. Liikkuu varsin hyvin, takapotkua voisi olla hieman enemmän.

  • Wild Dancer's Midnight Rose
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    2v. Hyvä koko ja mittasuhteet. Hivenen pitkä, mutta vahva kuono-osa. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Erinomaiset kulmaukset. Voimakas, hivenen lyhyt rintakehä. Hyvä häntä. Hyvä karva. Liikkuu varsin hyvin sivusta, hivenen leveästi edestä.

  • Wild Dancer's Midnight Star
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    2v. Mittasuhteiltaan aavistuksen lyhyt, siroluustoinen narttu. Kevytpiirteinen pää, oikea purenta. Alaleuka saisi olla leveämpi. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja kevyt runko. Hieman luisu lantio. Ok kulmaukset. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Liikkuu lyhyellä askeleella takaa ja vetää itseään hieman kokoon liikkeessä.

  • Maitomiehen Harley
    Tulos
    H
    Arvostelu

    4v. Turhan neliömäinen ja korkearaajainen uros. Hyvä pään pituus. Kuonon tyvi saisi olla täyteläisempi. Oikea purenta, välihampaita puuttuu. Hieman vaaleat silmät. Hyvät korva, hyvä kaula ja rintakehä. Kovin lyhyt ja luisu lantio. Riittävät kulmaukset. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu kovin lyhyellä tehottomalla liikkeellä takaa.

  • Tulos
    T
    Arvostelu

    Vajaa 3v. Pienikokoinen sileäkarvainen uros, jonka rotutyyppi saisi olla selvempi, oikea purenta. Hyvät silmät. Hieman ilmavat korvat. Hyvä kaula ja runko. Sopusuhtaiset kulmaukset. Hyvä häntä, jäntevät liikkeet. Hyvä karva. Raajakorkeutta saisi olla enemmän.

  • Top Pop's Gunslinger
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Lähes 3v. Oikea koko ja mittasuhteet. Hieman pitkäkuonoinen, sopivan vahva pää. Oikea purenta, hyvät silmät ja korvat. Riittävät tasapainoiset kulmaukset. Vahva runko. Voimakkaasti selälle kaartuva häntä. Karkea, tänään siistimätön karva. Tottumaton esiintyjä, mutta ajoittain esittää jäntevää, tehokasta ravia. Liikkuu edestä leveästi.

  • Trallas Petro
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    7v. Melko kookas, mittasuhteiltaan hieman lyhyt uros. Oikea pään malli, hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula, vahva runko. Hieman niukat tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä, hyvä karva. Liikkuu kevyesti, hieman epätasaisesti takaa.

JUN

  • Karvahaalarin If I Had You
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    14 kk. Hyvä koko ja mittasuhteet. Hivenen pitkä kuono-osa. Oikea purenta, hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset, oikea ylälinja ja häntä. Hyvä karva. Liikkuu sivusta varsin hyvin, edestä melko löysästi.

  • Black Eagle's Name The Game
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    9kk. Vielä pentumainen, mutta ääriviivoiltaan ja mittasuhteiltaan oikea narttu. Lupaava pään malli. Oikea pureta. Alaleuka saa levitä. Hyvät silmät. Vielä ilmavat korvat. Kaunis kaula ja runko. Hyvä häntä, tasapainoiset kulmaukset. Tänään aivan pohjavillalla ja niukassa karvassa. Liikkuu erittäin hyvin sivusta, edestä vielä leveästi.

KÄY

  • Repoketun Soma
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    4v. Jäntevä, hyvänkokoinen mittasuhteiltaan oikea narttu. Hieman kevyt kuono-osa. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. erittäin hyvin kulmautunut. Aavistuksen pitkä lanneosa. Hyvä karva. Liikkuu erittäin hyvin.

VET

  • Tallitontun Unelma
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4 ROP-VET
    Arvostelu

    10v. Hyvin narttumainen mittasuhteiltaan oikea. Kevytpiirteinen nartun pää. Oikea purenta, hieman pyöreät silmät. Hyvät korvat, hyvä kaula ja runko. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hyvä karva. Vauhtia ja tarmoa kuin pienessä kylässä. Erinomaisessa kunnossa.

VAL

  • Miselin Marked Swarovski
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2
    Arvostelu

    3v. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula ja runko. Melko niukat, mutta tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä ja karva. Joustavat liikkeet, hieman leveät edestä. Takapotkua saisi olla hieman enemmän.

NUO

  • Watercreek's Adamantem Princeps
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    23kk. Hyvät mittasuhteet päässä ja rungossa. Hyvä pään vahvuus ja ilme. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat, hyvä kaula ja rintakehä. Hieman pysty olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Hyvä häntä. Tarmokkaat liikkeet. Ylälinja voisi rentoutua enemmän liikkeessä. Hyvä karva.