Kemin Heinänäyttely 2019

Päivämäärä
Paikka
Kemi
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Vesa Lehtonen

Tulokset

PEN

  • Kamunkorven Åsvald Åbo
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hieman pitkänomainen pää. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä leveä reisi. Liikkuu hyvällä kepeällä askeleella. Esitetään tänään kovin pohjavillaisessa kunnossa.

AVO

  • Akmeeliuksen Ermelinda
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hieman kevyt, pitkähkö kuono. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Temperamentikas neitokainen, joka tänään liikkuu hieman jäykällä askeleella. Tiivis karva.

  • Akmeeliuksen Evergreen
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hieman pyöreähkö kallo. Kuono saa vielä voimistua. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Voimakkaasti kaartuva häntä. Liikkuu hieman lyhyehköllä askeleella. Hyvä karvanlaatu.

  • Klainon Hedvik
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Kovin pitkärunkoinen kokonaisuus. Vielä hieman pyöreyttä kallossa. Kovin kapea ja pitkä kuono. Korvat saisivat olla selkeämmin taittuneet. Hyvä kaula, selkälinja elää liikkeessä. Kevyt luusto, pitkä lanne. Liikkuu takajalat rungon alla. Hyvä karvanlaatu, mutta karva tänään kovin ylitrimmatussa kunnossa. Sirppikinner.

VET

  • Tallitontun Bella
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 ROP ROP-VET
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Voimakas runko, hyvä luusto. Liikkuu ryhdikkään joustavalla askeleella, mutta hieman leveästi edestä. Miellyttävä kokonaisuus.