Kiuruvesi RN 28.4.2019

Päivämäärä
Paikka
Kiuruvesi
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Maija Mäkinen

Tulokset

NUO

  • Wild Dancer's Midnight Rose
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Iloisesti esiintyvä nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Oikea sukupuolileima. Hyvä jää ja ilme. Hieman kookkaat korvat. Kauniit silmät, hyvä kuono-osa, leuat ja purenta. Hyvä pigmentti. Kaunis kaula ja hyvä etuosa. Spannattavissa. Hyvin kulmautunut myös takaa ja leveä reisi. Kattava karvapeite. Liikkuu hyvin edestä, mutta lyhyt taka-askel, joka jää rungon alle ja käyristää lanneosaansa. Hyvä käytös ja oikea temperamentti.

  • Ghosteye's Rough Zirkon
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Nuori uros, jolle toivoisin voimakkaamman urosleiman. Tiivisrunkoinen, hyvä koko ja spannattavissa. Kevyt kapea kuono, oikea purenta, mutta leuat saisivat olla leveämmät. Pyöreät silmät. Hieman tyttömäinen ilme. Hyvä kaula, etuosa voisi olla paremmin kulmautunut. Hieman kevyt luusto, hyvät käpälät, hyvä karkea karva. Hieman korostunut lanneosa liikkeessä. Liikkuu takapainoisesti, mutta taka-askeleissa saisi olla enemmän voimaa ja pituutta.

  • Kinapak Eli Ochenta
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    1,5v. Hyvin kehittynyt maskuliininen uros. Kookas. Tilava rintakehä eikä enää spannattavissa. Hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat ja silmät. Hyvät leuat ja vahva purenta. Rodunomaiset kulmaukset, hyvä luusto, kattava karvapeite. Hyvä häntä. Liikkuu hieman leveästi edestä. Tarvitsee voimaa takaliikkeisiinsä. Hyvä asenne ja käytös.

  • Tammenkolon Royal Diamond
    Tulos
    T
    Arvostelu

    Feminiininen nuori narttu. Tiivisrunkoinen. Hyvä pää, korvat ja silmät. Oikea purenta, mutta puuttuu 2xP3. Hyvä kaula, niukasti kulmautunut edestä, kevyt eturinta. Tanakka runko, mutta spannattavissa. Niukasti kulmautunut myös takaa, suora häntä. Hyvä karvanlaatu, mutta tiukka nahka. Liikkuu hyvin lyhyin askelin, takaliikkeet jäävät rungon alle. Köyristää lanneosaansa liikkeessä. Ajoittain epäpuhtaat takaliikkeet. Viehättävä temperamentti. Takaosa vaikuttaa palkintoon.

  • Watercreek's Adamantem Princeps
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Iloisesti esiintyvä feminiininen narttu. Tiivis runko, hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, silmät, purenta. Kaunis kaula, sopivasti kulmautunut edestä. Lyhyehkö rintakehä. Runko spannattavissa, sopivasti kulmautunut takaa. Hieman turhan pysty lantio, köyristää selkäänsä liikkeessä. Liikkuu hyvin edestä, mutta takaliike jää rungon alle. Hyvä karkea karva, joka saisi olla tiukempi. Erinomainen temperamentti. Ylälinja ja takaliikkeet saavat vakiintua.

JUN

  • Karvahaalarin If I Had You
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    10kk, reipas juniori, selvä sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula. Hyvin kulmautunut edestä ja melko voimakkaasti takaa. Hyvät leveät reidet. Hyvä luusto ja käpälät. Tällä hetkellä runko vielä spannattavissa. Erinomainen karkea karvapeite. Hyvä nahka. Liikkuu hyvin, kun malttaa. Hyvä häntä. Oikea temperamentti.

AVO

  • Miselin Marked Swarovski
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Vielä nuori uros kuivassa työkunnossa. Hyvät mittasuhteet, sukupuolileima, ylälinja. Hyvä pää, korvat ja silmät. Oikea purenta, mutta toivoisin isommat hampaat. Hyvä kaula, tasapainoiset niukat kulmaukset. Spannattavissa. Hyvät käpälät, suora häntä. Liikkuu tasapainoisesti, mutta lyhyt etuaskel, myös takana voisi olla enemmän työntöä. Rauhallinen käytös. Voisi esittää enemmän terrieriä itsestään.