Kotkan Ruusu 2019

Päivämäärä
Paikka
Kotka
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Kimmo Mustonen

Tulokset

AVO

  • Klainon Erlantti
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Erittäin hyvän tyyppinen mittasuhteiltaan oikea uros. Oikea purenta. Hyvä pään malli. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä selkälinja. Hieman luisu lantio ja alas kiinnittynyt häntä. Niukasti kulmautunut, vahva runko. Hyvä karvan laatu. Liikkuu hyvällä askeleella, hieman kapeasti takaa. Erinomainen esiintyminen.

  • Bella Godivas Parson Budweiser
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3
    Arvostelu

    Tasapainoisesti rakentunut valiouros. Hyvät mittasuhteet, kuono-osa voisi olla täyteläisempi, muuten hyvä pää. Hyvät silmät, korvat ja ilme. Oikea purenta. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut. Erinomainen rintakehän malli. Sopiva karvan karkeus. Sujuvat liikkeet, miellyttävä käytös.

  • Abysmal Slippery Winner
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Kookas, mutta tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea uros. Oikea purenta. Hyvä pään malli. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut etuosa. Vahva runko. Karva voisi olla karheampi. Sujuva liikkuja. Miellyttävä käytös.

  • Amico Terrier's Remus Lupin
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI V-CACIB
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi ja koko ja mittasuhteet. Oikea purenta. Hyvä pää ja ilme. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ylälinja. Riittävästi kulmautunut. Oikea rungon malli. Hyvä karvan laatu. Miellyttävä käytös, sujuvat liikkeet.

JUN

  • Kamunkorven Virtapiikki
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Oikea tyyppi ja koko ja mittasuhteet. Narttumainen hyvä pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Tyypillinen ilme. Hyvä ylälinja ja hätä. Riittävästi kulmautunut. Sopiva rintakehä. Erinomainen karvan laatu. Liikkeet saavat vielä tasaantua. Miellyttävä käytös.

  • Tammenkolon Ydinvoima
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 SERTI
    Arvostelu

    Reippaasti esiintyvä juniorinarttu, jolla oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä nartun pää. Oikea purenta. Tyypillinen ilme, hyvät silmät ja korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Erinomainen rungon malli. Oikea karvan laatu. Sujuvat liikkeet.

  • Equilibrate All About Triumph
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Oikeat mittasuhteet ja koko. Purenta ok. Hyvä pää ja tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Sopiva runko ja luusto. Hyvä karvan laatu. Liikkuu asettuessaan hyvin. Hieman löysää edessä. Tyypillinen käytös.

  • Suzan's Pride Ritz
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikean tyyppinen mittasuhteiltaan hyvä juniori. Oikea purenta. Hyvänmallinen pää. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja luusto. Erinomainen karkea karva. Riittävä askelpituus, löysä edestä. Miellyttävä käytös.

VAL

  • Pikkuroosan Kisses And Stars
    Tulos
    ERI 2 SA PN 3 V-CACIB
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea valionarttu. Narttumainen pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja runko. Riittävästi kulmautunut. Hyvä karvan laatu. Sujuvat liikkeet, miellyttävä käytös.

  • Red Rock I Vonna Be A Rock Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 CACIB VSP
    Arvostelu

    Tasapainoisesti rakentunut valionarttu. Oikea tyyppi ja koko ja mittasuhteet. Oikea purenta. Hyvä pään malli. Hyvät silmät ja ilme. Hieman kevyet korvat. Erinomainen ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Sopivasti kulmautunut. Hyvä karvan laatu. Sujuvat yhdensuuntaiset liikkeet. Miellyttävä käytös.

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hyvä purenta. Narttumainen hyvä pää. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja ja häntä. Niukasti kulmautunut etuosa. Sopiva runko ja luusto. Karva voisi olla karheampi. Hyvä askelpituus, hieman löysä edestä. Tyypillinen käytös.

NUO

  • Junior Top Russell
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI CACIB ROP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä purenta. Tyypillinen ilme. Hyvät silmät ja korvat. Oikea pään malli. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Erinomainen rintakehä. Sopivasti kulmautunut. Erinomainen karkea karva. Sujuvat liikkeet. Miellyttävä käytös.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Oikea purenta. Kaunis pää ja ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja häntä. Hieman niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Hyvä rintakehä, hyvä karvan laatu. Hieman niukassa karvassa tänään. Hyvä askelpituus, hieman kapea edestä.

VET

  • Beleriad U R The One
    Tulos
    ERI 1 SA PN 4 ROP-VET
    Arvostelu

    9-vuotias hyvässä kunnossa oleva veteraaninarttu. Oikea purenta. Hyvä pää ja ilme. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja. Vahva runko, sopiva luusto. Riittävästi kulmautunut. Erinomainen karkea karva. Liikkuu ikäisekseen hyvin. Miellyttävä esiintyminen.