Mikkeli KR 2019

Päivämäärä
Paikka
Mikkeli
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Juta Haranen

Tulokset

AVO

  • Tairngire Dodge Dart
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    3v. Temperamenttinen uros, jolla rodun omainen pää ja korvat. Hyvät silmät, oikea karvanlaatu, kaula voisi olla elegantimpi. Toivoisin parempiasentoiset lavat. Hyvät takakulmaukset, hyvä luusto. Etuliikkeet voisivat olla suorempilinjaiset. Sivuliike hyvä.

  • Tammenkolon Number One
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    2v, erittäin temperamenttinen uros, maskuliininen pää. Korrektit silmät ja korvat, isot hampaat. Sopiva luusto, takana hyvät kulmaukset, edestä kulmaukset saisi olla paremmat. Rintakehän tulisi olla ulottuvampi, löysät kyynärpäät.

  • Klainon Erlantti
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    2v 4kk, rodunomainen pää ja ilme. Korrektit silmät ja korvat, selkälinja voisi olla parempi. Korrekti karvanlaatu, hyvä luusto. Edestä hyvät ja takaa ok kulmaukset. Sivuliikkeet ok, takaa ahtaat.

KÄY

  • Tammenkolon Quasimodo
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    2v. Erittäin temperamenttinen uros jolla maskuliininen pää. Oikea-asentoiset silmät ja korvat, sillä on korrektit silmät ja korvat. Hyvä luusto, väritys pitäisi olla korrektimpi. Tarvitsee näyttelykoulutusta.

  • Tammenkolon Gertrud
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    3v. narttu, rodunomainen pää ja ilme. Silmät ja purenta ok. Korvat voisivat olla paremmat. Tiiviimmät kyynärpäät toivotaan. Hyvät takakulmaukset, liikkeessä selkä voisi olla suorempi. Ahtaat etu- ja takaliikkeet, sivuliikkeet hyvät.

VAL

  • Tammenkolon Colt
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 VSP
    Arvostelu

    5v. jolla maskuliininen pää ja ilme, isot hampaat. Korrekti säkä, hyvät mittasuhteet. Hyvät luusto ja korvat, hyvä hännänkanto. Erinomaiset liikkeet.

  • Tammenkolon Qarma Is A Bitch
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 ROP
    Arvostelu

    2v. temperamenttinen narttu, jolla feminiininen pää ja ilme. Hyvä kallo, vahva selkä. Edestä kulmaukset ok, takaa hyvät. Liikkuu hyvällä askeleella, esitetään hyvin.

JUN

  • Kenkku Panokset Kovenee
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    1v, temperamenttinen juniori narttu, silmät ja korvat ok. Korrekti purenta, hyvin kehittynyt ikäisekseen. Tarvitsee aikaa, hyvä luusto, selkä säkä. Vielä hieman löysät kyynärpäät. Tyypilliset liikkeet.

  • Celoco Next Edition
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    1v4kk. Temperamenttinen juniori uros, jolla korrektit silmät, korvat ja purenta. Rodunomainen pää ja ilme. Hyvä luusto. Oikea karvanlaatu. Sillä on hyvät takakulmaukset, edestä ok. Kyynärpäät saisivat olla tiiviimmät. Myöhästyi kehästä, joten vain laatuarvostelu.

NUO

  • Kuivasalmen Sinni
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    1v 10kk. Feminiininen pää ja ilme. Korrektit silmät ja purenta. Oikea karvan tyyppi. Selkälinja saisi olla suorempi ja liikkeessä vähän löysät kyynärpäät. Hyvä koko.

  • Tammenkolon Royal Diamond
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    23kk. Narttumainen ilme ja pää. Korrektit silmät, korvat, näyttelykunto ok. Huomattava säkä, vahva selkä. Etukulmauksia voisi olla enempi, takakulmaukset hyvät. Selkä voisi olla vahvempi liikkeessä. Etu- ja takaliikkeet turhan kapeat.

  • Kuivasalmen Santeri
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 SERTI
    Arvostelu

    1v 10kk, ilmeikäs uroksen pää, korrektit silmät, korvat ja karvanlaatu. Hyvin kehittynyt ikäisekseen, hyvä luusto. Liikkuu hyvin ja hyvä temperamentti, suuret hampaat.

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    17kk, ilmeikäs pää, korrektit silmät ja korvat. Hyvät hampaat, hyvin kehittynyt ikäisekseen, mutta tarvitsee aikaa. Hyvät kulmaukset ja luusto. Tarvitsee suoralinjaisemmat etuliikkeet, liikkuu sivulta hyvin.