Nurmes ry 2019

Päivämäärä
Paikka
Nurmes
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Saija Juutilainen

Tulokset

AVO

  • Norparson Elite To Precious Pearl
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    2,5v. Malliltaan kaunis, mukavankokoinen nuori narttu. Hyvä pitkä rintakehä. Hyvä raajaluusto ja käpälät. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvä pigmentti ja purenta. Hyvä nahka ja karvapeite ja väritys. Hieno häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti. Hyvä sivukuva. Oikea luonne.

  • Viininvartija Juhannus Loitsu
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI VSP
    Arvostelu

    2,5v. Malliltaan miellyttävä, hyväluustoinen, tasapainoisesti kulmautunut nuori uros. Hyvät pään linjat, purenta ja pigmentti. Hieman vahvat posket. Hyvä korvien koko. Hyvä rintakehän malli. Erinomainen nahka, tiivis karvapeite. Erinomainen parsonin luonne. Liikkuu yhdensuuntaisesti, vaivaton sivuaskel. Säilyttää ylälinjan.

JUN

  • Meu Amor's Camembert
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    14kk. Malliltaan oikea juniori, jolla selvä sukupuolileima. Oikealinjainen uroksen pää. Hyvä purenta ja kirsupigmentti. Hyvä ilme, vahva kaula. Hyvä hännän asento. Paksu nahka. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu sujuvasti hyvällä luonteella. Tarvitsee harjoitusta pöydällä käsittelyyn. Jäntevä kunto.

  • Ja-Cami's Victoria
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    14kk. Nuori narttu, jolla erinomainen pitkä rintakehä. Malliltaan oikea. Riittävästi luustoa ja kulmauksia. Hieman pitkät käpälät. Narttumainen pää, jossa erinomainen ilme. Hieman voimakkaat posket. Hieno pigmentti. Hyvä korvienkiinnitys ja koko. Vahva purenta. Hyvä nahka. Tiivis karvapeite. Kovin kiertyvä häntä. Liikkuu luonteikkaasti, muttei välitä esiintyä edukseen ja kadottaa ryhdin sivukuvassa. Paljon hienoa luonnetta.

  • Precious Pearl Ice And Fire
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Kaunis juniori. Oikeat linjat. Hyvä pitkä rintakehä. Kaunislinjainen ja – ilmeinen pää. Hyvä purenta ja pigmentti. P2:t ylhäällä puuttuu. Hyvät korvat. Tiivis nahka, hyvä karvanlaatu. Hyvä hännän malli. Liikkuu oikealla luonteella. Hieman takakorkea sivukuva, mutta sujuva ryhdikäs etuaskel.

     

NUO

  • Watercreek's Adamantem Cor Meum
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 V-SERTI
    Arvostelu

    18kk. Malliltaan oikea nuori uros, jolla erinomainen luusto. Tyypilliset kulmaukset ja käpälät.  Suuret hampaat. Urosmainen pää ja ilme. Hyvät korvat, purenta ja pigmentti. Hyvä pitkä, oikea rintakehän malli. Oikea hännän asento. Tiivis karvapeite. Hyvä paksu nahka. Liikkuu oikealla luonteella. Riittävästi voimaa takana.

  • Fermantes First Arrival
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    18kk. Malliltaan oikea nuori narttu. Tilava, mutta pitkä rintakehä. Hyvä raajaluusto ja käpälät. Oikeat kulmaukset. Kaunis nartun pää. Hyvä ilme ja korvien kiinnitys ja purenta ja pigmentti. Hyvä nahka. Tiivis hyvälaatuinen karvapeite. Liikkuu oikealla luonteella ja yhdensuuntaisesti. Hyvä sivukuva. Jäntevä ylälinja.

  • Watercreek's Adamantem Princeps
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    18kk. Hyvärunkoinen, mukavankokoinen nuori narttu. Hyvä luustonvahvuus ja käpälät ja kulmaukset. Erinomainen pitkä rintakehä. Hyvä hännänmalli. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvä korvien koko ja pigmentti ja purenta. Erinomainen karvan laatu ja nahka. Liikkuu hienolla luonteella yhdensuuntaisesti. Sopiva askelpituus. Köyristää hieman lanneosaa sivusta, seistessä mallikas.

  • Wild Dancer's Midnight Rose
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    18kk. Malliltaan oikea nuori narttu, jolla oikea rungon syvyys. Erinomainen luusto, käpälät ja kulmaukset. Hieno nartun pää ja ilme. Hyvä pigmentti ja purenta. Hyvä korvien kiinnitys. Oikea karvanlaatu. Liikkuu hyvällä luonteella, ajoittain hieman takakorkea. Säilyttää hännän asennon.