Seinäjoki RN 2019

Päivämäärä
Paikka
Seinäjoki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Vesa Lehtonen

Tulokset

VAL

  • Karvahaalarin Freddy Krueger
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula. Hieman suora selkälinja. Erinomainen runko ja luusto. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu terrierin joustavalla määrätietoisella askeleella. erinomainen karvan laatu. Tasapainoinen erittäin miellyttävä kokonaisuus.

  • Karvahaalarin Maxine
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 VSP
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä pää. Otsapenger saisi olla selvempi ja kuono täyttyneempi. Hyvä kaula ja ylälinja sekä runko ja luusto. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu joustavan tehokkaalla askeleella.

VET

  • Gwragged Annwn Nathaniel
    Tulos
    ERI 1 ROP-VET
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet, hyvä pää. Kovin voimakas runko. Ylälinjaltaan jo hieman sukulaisiaan muistuttava. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä vapaalla tehokkaalla askeleella.

JUN

  • Karvahaalarin Time For Miracles
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 SERTI
    Arvostelu

    Miellyttävä tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä pää, kuono saisi olla täyttyneempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Ikäisekseen sopiva runko. Hyvä luusto. Hieman niukasti kulmautunut edestä. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askelpituudella. Hyvä karvanlaatu.

  • Armored Heroine's Lentävä Kalakukko
    Tulos
    H
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli, mutta hieman pitkä ja kapea kuono. Hyvä kaula. Sopiva runko. Lyhyt rintalasta ja kovin kuroutuva alalinja. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu hieman tehottomalla ja lyhyellä askeleella ja voisi kantaa itsensä ryhdikkäämmin liikkeessä. Selkä köyristyy voimakkaasti. Painoin kovin ohut karvapeite.

NUO

  • Ani Slippery's Diana Duchess
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus, joka kuitenkin antaa hieman matalaraajaisen vaikutelman. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Sopiva runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä tehokkaalla askeleella.

  • Armored Heroine's Torjmuikut
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 SERTI
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä pää. Korvat saisi olla tasaisemmin taittuneet. Hyvä kaula ja ylälinja.  Hyvä luusto ja runko. Hieman pitkä lanne. Liikkuu tehokkaalla joustavalla askeleella. Hyvä karvanlaatu.

AVO

  • Faniloharoos Chevrolet El Camino
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Kovin voimakas runkoinen ja hieman matalaraajainen kokonaisuus. Hyvä pää, kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu hieman jäykällä ja sidotulla askeleella.

  • Lamun Keep My Manouvers
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää.  Molempien silmien paikoittaiset kajaalipuutokset vaikuttavat ilmeeseen. Hyvä ylälinja. Hieman lyhyt ja paksu kaula. Hyvä runko. Sopiva luusto. Hieman kapea reisi. Liikkuu hyvällä askeleella, mutta taka-askel saisi olla tehokkaampi. Hyvä karvanlaatu. Tasapainossaan kovin etupainoitteinen.