Sodankylä RN 2019

Päivämäärä
Paikka
Sodankylä
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tuomari: Saija Juutilainen

Tulokset

JUN

  • Villikujan Voe Tokkiinsa
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    1v. Hyvä uroksen koko 36. Sopiva raajaluusto. Tilava rintakehä, vahva lanne. Urosmainen pää, hyvä ilme. Vahva purenta, hyvä korvien koko. Voimakas kallo ja kaula. Hyvä väri. Hyvä luon luonne. Liikkuu takaa vielä hieman ahtaasti.  Sopiva ryhti sivukuvassa, taka-askel saisi olla sujuvampi. Hyvä malli.

  • Akmeeliuksen Gabriela Koukalová
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    12kk. Sievä juniori, oikea malli. On tänään hoikka, runko kehittyy ajallaan. Narttumainen pää, hyvä ilme ja purenta, pigmentti ja korvien koko. Hieno pitkä rintakehä. Hieno jäntevä kunto. Hieno häntä. Liikkuu hyvällä luonteella yhdensuuntaisesti kapealla liikkeellä. Tarvitsee aikaa asettuakseen asemiinsa ja liikkeeseen. Hieno luonne.

  • Parkpoint Peach Mojito
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    9kk. Malliltaan hieno juniori. Jäntevä kunto, oikea ryhti. Hyvä koko, hieno pitkä rintakehä. Hyvin spannattavissa. Hieno häntä. Sopiva luusto ja kulmaukset. Hyvä jaa ja ilme ja korvien koko. Vahva purenta, hyvä nahka ja karvan laatu. Mukava luonne. Liikkuu varsin yhdensuuntaisesti, jäntevästi ja sujuvasti. Hyvä sivukuva.

AVO

  • Top Pop's Hustler
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    22kk. Tilavarunkoinen nuori uros, jolla riittävä luusto ja kulmaukset. On vielä hieman takakorkea. Nippanappa spannattavissa. Kulmaukset tasapainoiset. Käpälät vahvat. Hyvä pää, vahva purenta. Hyvä karvanlaatu, vahva nahka. Oikea terrierin luonne. Hieno häntä. Ei oikein malta asettua liikkeeseen, hieman takakorkea, köyristää lannetta, saa alantiosettua liikkeessä.

  • Akmeeliuksen Evergreen
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Jäntevä nuori narttu, hyvä rintakehän malli. Riittävä luusto ja kulmaukset ja käpälät. Kaunisilmeinen vielä kapea pää. Hyvä purenta, väritys ja karvanlaatu. Paksu nahka. Tekee vielä ilmavan vaikutelman. Saa asettua asemiinsa. Kovin löysä etuosa. Varsin hyvä askelpituus. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Lupaavat raamit.

  • Karvahaalarin Tulitikkutyttö
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    5v. tilavarunkoinen hyväluustoinen. Pullea, mutta jäntevä tänään. Hyvä nartun pää, hieman pyöreät silmät. Hyvä purenta ja kaula. Hyvä nahka ja karvan laatu. Hyvä hännän malli ei oikein asetu liikkeeseen tänään. Paljon terrierin temperamenttia. Varsin yhdensuuntaiset liikkeet, Hyvä askelpituus sivussa. Ei saa massoittua lisää.

NUO

  • Wild Dancer's Midnight Star
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    21kk. Tilavarunkoinen, hyvä luusto, oikea rodun malli. Hyvä rintakehän pituus ja raajaluusto ja käpälät. Hieman jyrkkä lantio, jättää liikkeen rungon alle. Kaunisilmeinen pää, sopiva kallon leveys. Hyvä purenta ja korvien koko. Hyvä karva. Hieno nahka. Voisi olla jäntevämpi. Riittävästi temperamenttia. Liikkuu yhdensuuntaisesti mutta kovin vaatimattomasti tänään.