Tammela, LUT 7.7.2019

Päivämäärä
Paikka
Tammela
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Jori Vanhatalo (2nd Pink Lady, Ratnappers Kelly)
Tuomari Ilse Kokkonen (Venturo, Flicka)

Tulokset

D-B

  • Venturo
    Tulos
    B40
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: + 
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, vähän intovikinää madalluksissa

    Koira luolaan ja ilmoitushaukku. Kettu siirtyy oikealle koiran seuratessa ja aloittaa haukkutyöskentelyn ahdingon takaa. Kettu liikkuu kulma- ja peräpesän väliä ja kyttää koiraa kulman takaa. Koira saa painostettua ketun peräpesään ja työskentely on oikein hyvää, mutta viimeisillä minuuteilla kettu teki ratkaisun ja pakotti koiran perääntymään kulman ympäri. Aika ei riittänyt koiran palautumiseen. Valitettavasti tänään pisteitä alentaa alku ja loppu.

  • Flicka
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: + 
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen äänetön

    Koira vauhdilla luolaan ja luukulla äänekäs löytökiljunta. Kettu siirtyy oikeaan kulmaan, koira käy ensin vasemmalla, mutta löytää pian riistalle. Aloittaa hyvän painostuksen madalluksen edessä edeten puolittain alle. Kettu iskee, koira ei välitä ja koe keskeytetään eläinsuojelullisista syistä.

  • Ratnappers Kelly
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: hyvä / hyvä 
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön, nopea

    Koira innokkaasti putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään. Koira seuraa ketun lähituntumaan, eikä väistä ketun hyökkäyksiä ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

  • Hijack's 2nd Pink Lady
    Tulos
    D34
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: hyvä / hyvä 
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy ensin oikeana kulmapesään. Koira seuraa saaden ketun puolustautumaan, jonka jälkeen irtaantuu aina hakupesälle asti. Tällä välin kettu siirtyy toiselle puolelle luolastoa eikä koira uskalla edetä ketulle, joka seilaa vasemman ja oikean puoliskojen välillä erän loppuun asti. Tällainen työskentely laskee kehitysastetta.