Vihti, LUT 1.5.2019

Päivämäärä
Paikka
Vihti
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Tuomari Jori Vanhatalo

Tulokset

D-B

  • Chadbrook Electra
    Tulos
    B43
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: hyvä / hyvä
    Tyhjän luolan tarkistus: vajaa, äänetön, vain haarapesälle

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vas. kulmapesään. Koira seuraa aloittaen kovan painostuksen ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Vajaa tyhjän luolan tarkastus laskee pisteen.

  • Tammenkolon Quarry Master
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: rauhallinen  / rauhallinen
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, hieman haukkua

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa hyvä haukku. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan peräpesään. Koira seuraa hidastellen, mutta etenee sitten osaksi lankun alle, mutta kettu ajaa sen pois. Tämä toistuu muutaman kerran, jonka jälkeen koira etenee lähemmäksi, eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

  • Tammenkolon Quasimodo
    Tulos
    B43
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: hyvä / hyvä
    Tyhjän luolan tarkistus: hieman vajaa, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira seuraa aloittaen painostuksen lankun takaa, mutta lähtee sitten etenemään ketulle, eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hieman vajaa tyhjän luolan tarkastus laskee yhden pisteen.

  • Silfversten's Lovegame
    Tulos
    C39
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: rauhallinen / hyvä
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa hyvä haukku. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan peräpesään. Koira seuraa yrittäen lankun alle, mutta kettu ajaa sen kauemmaksi. Koira yrittää muutamia kertoja lankun alle, mutta kettu pitää lankun alustan puhtaana. Lopussa koira työskentelee osaksi lankun alla ja viimeisellä minuutillä lähtee käymään kaksoispesällä. Koira tarvitsee hieman lisää rohkeutta ja sen työskentely tänään ei riitä B-tulokseen.

LUO

A

  • Repoketun Rihla
    Tulos
    A50
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: hyvä / hyvä
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja esteelle, jossa rauhallinen kaivuu. Esteeltä koira pellille, jossa aloittuun huakun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira seuraa saaden ketun menemään peräpesään, mutta hakee vauhtia oikeasta kulmapesästä, jolloin kettu siirtyy taas vas. kulmapesään. Sama toistuu, mutta nyt koira seuraa kettua, eikä väistä iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

  • Tammenkolon Oskari
    Tulos
    A50
    Arvostelu

    Ahdinkoputken läpäisy: hyvä / hyvä
    Tyhjän luolan tarkistus: täydellinen, äänetön

    Koira hyvin putkeen ja esteelle, jossa nopea kaivuu. Esteeltä koira pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira seuraa saaden ketun siirtymään peräpesään, jonne koira seuraa aloittaen tiukan painostuksen, eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.