Kouvola VERI 22.8.2020

Päivämäärä
Paikka
Kouvola
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
VERI

Tuomari Asko Kukkola

Tulokset

VERI

  • Bravefellow Yolanda
    Tulos
    VERI0
    Arvostelu

    Haku: 9p.
    Veteen mentyään alkaa hyvä hakukuvio, joka peittää melkein koko hakualueen. Vain vasen ylä jää hakematta. Kutsusta suoraan ohjaajalle. Hieno suoritus

    Nouto: 7p.
    Istutetaan viereen, mutta paukusta karkaa noutoon. Ui hyvin linnulle ja suoraan rantaan. Tuo linnun ohjaajan lähelle. Ohjajan mieliksi lopulta käteen asti.

    Jälki: 0p.
    Lähtö tutkitaan hyvin. Hyvin lähdetään jälkeä ja ensimmäisestä mutkasta ilmavainulla suoraan hukkaan ja jatkaa pätkittäin eteenpäin. Ohjaaja keskeyttää. 

  • Kamunkorven Vaakon Nakki
    Tulos
    VERI1, 24p.
    Arvostelu

    Haku: 8p.
    Empii veteen menoa, mutta kerran sinne mentyään ui hyvin ja käy leveydeltään ja ulottuvuudeltaan koko hakuruudun melkein kokonaan. Vain vasen yläkulma jää käymättä. Kutsusta takas rantaan ohjaajalle.

    Nouto: 7p.
    Pidetään kevyesti kiinne. Luvan saatuaan ui suoraan linnulle ja takaisin rantaan. Tuo parin metrin päähän ohjaajasta. Vie sen jälkeen saman matkaa vierelle ja hetken kuluttua vihdoin ohjaajalle.

    Jälki: 9p.
    Lähtö tutkitaan ja hyvin matkaan. Hetken kuluttuas palaa jälkeä myöden takaisin ja tuo linnun ohjaajan viereen sen tiputtaen. Pienen maanittelun jälkeen luovuttaa käteen.