Hyvinkää RN 2021

Päivämäärä
Paikka
Hyvinkää
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

AVO

 • Pikkuroosan Love's Promise
  Tulos
  EH 2
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja sekä hännän kiinnitys. Pysty lapa ja olkavarsi. Niukat takakulmaukset. Hyvä karvanlaatu ja luusto. Liikkuu yhdensuuntaisesti, mutta taka-askel jää rungon alle.

 • Rustic Russell Tanzania
  Tulos
  ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta. Oikein kulmautunut. Hyvä karvanlaatu, tänään hieman pitkä. Hyvä luusto, liikkuu hyvin.

 • Tallitontun Cooper
  Tulos
  ERI 1
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet. Spannattavissa. Erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta. Erinomainen kaula ja ylälinja. Eturinta saisi olla voimakkaampi. Hyvä rintakehä. Hyvä luusto ja kulmaukset. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hyvin.

KÄY

 • Tupla-Täplän Lieve-Ilmiö
  Tulos
  EH 1
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet, kapea kallo. Kuono saisi olla täyteläisempi tyvestään. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Pysty lapa ja olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Hyvä karvapeite. Luusto saisi olla hieman voimakkaampi, taipuneet ranteet. Liikkuu hyvin.

VAL

 • Scotstyles Sandstorm
  Tulos
  ERI 1 SA PU 1 VSP
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet. Spannattavissa. erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta ja runko. Oikein kulmautunut. Hyvä luusto ja karvapeite. Liikkuu hyvin

VET

 • Ani Slippery's Aarreglatt
  Tulos
  ERI 1 SA PU 2 ROP-VET
  Arvostelu

  8,5 vuotias veteraani. Spannattavissa. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin.

JUN

 • Tallitontun Eilean
  Tulos
  ERI 1
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet. Vielä hieman kapea kallo. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta ja rintakehä. Riittävät kulmaukset. Hyvä luusto. Erinomainen karvapeite ja väritys. Liikkuu hieman leveästi edestä ja takaliike jää rungon alle, mistä ylälinja kärsii.

NUO

 • Klainon Ilona
  Tulos
  ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet. Erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta ja silmät ja korvat. Hyvä eturinta ja rintakehä. Oikein kulmautunut. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hyvin.

 • Tupla-Täplän Ylivoimainen Hagar
  Tulos
  EH 2
  Arvostelu

  Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Erinomainen eturinta, hyvä rintakehä. Riittävät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Hyvä luusto. Liikkuu lyhyellä askeleella ja ylälinja on hieman takakorkea liikkeessä.