Hyvinkää RN 2021

Päivämäärä
Paikka
Hyvinkää
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

AVO

  • Tallitontun Cooper
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet. Spannattavissa. Erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta. Erinomainen kaula ja ylälinja. Eturinta saisi olla voimakkaampi. Hyvä rintakehä. Hyvä luusto ja kulmaukset. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hyvin.

  • Pikkuroosan Love's Promise
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja sekä hännän kiinnitys. Pysty lapa ja olkavarsi. Niukat takakulmaukset. Hyvä karvanlaatu ja luusto. Liikkuu yhdensuuntaisesti, mutta taka-askel jää rungon alle.

  • Rustic Russell Tanzania
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 V-SERTI
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta. Oikein kulmautunut. Hyvä karvanlaatu, tänään hieman pitkä. Hyvä luusto, liikkuu hyvin.

VAL

  • Scotstyles Sandstorm
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 VSP
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet. Spannattavissa. erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta ja runko. Oikein kulmautunut. Hyvä luusto ja karvapeite. Liikkuu hyvin

VET

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 ROP-VET
    Arvostelu

    8,5 vuotias veteraani. Spannattavissa. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin.

JUN

  • Tallitontun Eilean
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet. Vielä hieman kapea kallo. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta ja rintakehä. Riittävät kulmaukset. Hyvä luusto. Erinomainen karvapeite ja väritys. Liikkuu hieman leveästi edestä ja takaliike jää rungon alle, mistä ylälinja kärsii.

NUO

  • Klainon Ilona
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet. Erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta ja silmät ja korvat. Hyvä eturinta ja rintakehä. Oikein kulmautunut. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hyvin.

  • Tupla-Täplän Ylivoimainen Hagar
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Erinomainen eturinta, hyvä rintakehä. Riittävät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Hyvä luusto. Liikkuu lyhyellä askeleella ja ylälinja on hieman takakorkea liikkeessä.

KÄY

  • Tupla-Täplän Lieve-Ilmiö
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    Oikea koko ja mittasuhteet, kapea kallo. Kuono saisi olla täyteläisempi tyvestään. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Pysty lapa ja olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Hyvä karvapeite. Luusto saisi olla hieman voimakkaampi, taipuneet ranteet. Liikkuu hyvin.