Kruunupyy LUT 20.3.2021

Päivämäärä
Paikka
Kruunupyy
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Ylituomari Jouko Pakkala

Tulokset

D-B

  • Tammenkolon Zoolander
    Tulos
    B44
    Arvostelu

    Ahdinko: -
    Tyhjä luola: nopea, täydellinen, äänetön

    Koira nopeasti luolaan. Hyvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu oikeaan päätepesään. Koira seuraa tiiviisti. Aloittaa painostuksen ihan lähituntumasta. Kettu iskee, koira kestää hyvin. Lisää painostusta niin että koe keskeytetään.

  • Tammenkolon Zalando
    Tulos
    B43
    Arvostelu

    Ahdinko: - 
    Tyhjä luola: nopea täydellinen intohaukkua

    Koira nopeasti luolaan. Yhteys kettuun heti. Luukkujen avauduttua kettu oikeaan päätepesään. Koira seuraa räväkästi ketun iskuista huolimatta. Pyrkii samaan pesään ja koe keskeytyy heti.

  • Kenkku Likainen Taklaus
    Tulos
    B42
    Arvostelu

    Ahdinko: -
    Tyhjä luola: nopea täydellinen, pientä intoääntelyä

    Koira hyvin luolaan, yhteys kettuun. Selvä ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu vetäytyy oikeaan päätepesään. Koira seuraa mutta käy vasemmassa päätepesässä kääntymässä. Paaa sieltä ja tulee oikealle puolelle. Ottaa kettuun yhteyden ja aloittaa tiiviin painostuksen lisäten sitä niin että koe keskeytetään.

     

A

  • Tammenkolon Mini-Megs
    Tulos
    A50
    Arvostelu

    Ahdinko: -
    Tyhjä luola: nopea täydellinen äänetön

    Koira nopeasti luolaan ja hiekalle kaivautuu nopeasti läpi jaa yhteys kettuun. Luukkujen avauduttua kettu oikeaan kulmaan. Koira seuraa hyvin aloittaa tiiviin ja määrätietoisen painostuksen. Kestää hyvin ketun iskut lisäten painostusta niin että koe keskeytetään ketun säästämiseksi. Hyvä luolakoira. Ansaiseet käyttövalion arvon.