Mäntsälä PN 2021

Päivämäärä
Paikka
Mäntsälä
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

PPEN

  • Wizardling's Luxorious Lieze
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Hyvän kokoinen narttupentu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyväpiirteinen pää. Hyvä kaula ja korvien asento. Erinomainen runko. Hyvät raajat. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut takaosa. Vielä hieman ujosteleva luonteenpiirre. Liikkuu hyvin, kun keskittyy tehtävään.

  • Abysmal Finally A Rock Star
    Tulos
    1 KP VSP-PENTU
    Arvostelu

    Tasapainoisesti kehittynyt urospentu, jolla huyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyväasentoiset korvat. Hyvä kaula. Hyvin muotoutunut etuosa. Erinomainen runko. Hyvä ylälinja. Hyvät raajat ja käpälät. Hyvä kinnerkulma. Reipas käytös.

  • Wizardling's Magnificent Margaux
    Tulos
    2 KP
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pää ja korvien asento. Hyvä kaula. Hyvä raajat ja käpälät. Erinomainen runko. Hyvä ylälinja. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu hyvin.

  • Ulvomäen Rasmus
    Tulos
    3
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyväpiirteinen pää, hyvä ilme. Hyväasentoiset korvat. Riittävästi kulmautunut etuosa. Erinomainen runko. Hyvät raajat ja käpälät. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu hyvin, kun malttaa.

  • Wizardling's Fabulous Finn
    Tulos
    2 KP
    Arvostelu

    Hyvänkokoineen urospentu, hyvä pää ja ilme ja korvien asento. Hyvä kaula. Hyvin muodostunut etuosa. Hyvä runko, hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä karvanlaatu, liikkuu hyvin.

  • Abysmal Final Countdown
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Hyvän kokoinen. Hyväåiirteinen pää, jossa hyvä ilme. Hyväasentoiset korvat. Hyvä kaula. Hieman lyhyehkö olkavarsi. Hyvät raajat ja käpälät. Erinomainen runko. Hyvä ylälinja. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu hyvin takaa, vielä hieman jäykähkö etuliike.

  • Abysmal Finally A Queen
    Tulos
    4
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyväpiirteinen pää. Hyväasentoiset korvat. Hyvä kaula. Hyvin muotoutunut etuosa. Erinomainen runko. Vielä hieman pehmeyttä ylälinjassa. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu hyvin.

  • Rambling Arwen
    Tulos
    3 KP
    Arvostelu

    Tasapainoinen, hyvänkokoinen narttupentu. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Hieman lyhyehkö olkavarsi. Hyvät raajat ja käpälät. Erinomainen rungon muoto. Hyvä kinnerkulma. Hyvä sivuliike.

  • Scotstyles Firenze
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Hieman ilmava yleisvaikutelma. Hyväpiirteinen pää.Oikea-asentoiset korvat. Hyvä kaula. NHyvin muodostunut etuosa. Hyvä runko ja ylälinja. Hyvä polvi- ja kinnerkulma. Hyvä karvanlaatu. Reipas liikunta.

  • Ulvomäen Raakel
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Hyväkoko ja mittasuhteet. Hyväpiirteinen pää. Hyvä-asentoiset korvat. Hyvin muotoutunut etuosa ja runko. Hyvät raajat ja käpälät. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu reippaasti.

  • Ulvomäen Ruu
    Tulos
    -
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyväpiirteinen pää. Vielä hieman ilmava korvien asento. Hyvä kaula. Riittävästi kulmautunut etuosa. Hyvät raajat. Hyvä runko. Polvikulma voisi olla hieman voimakkaampi. Hyvä kinner. Liikkuu reippaasti.

  • Wizardling's Amazing Amy
    Tulos
    1 KP ROP-PEN
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja rungon mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Hyvin muotoutunut etuosa. Hyvät raajat ja käpälät. Erinomainen runko. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin.

KASV

  • Wizardling's
    Tulos
    1 KP ROP-KASV
    Arvostelu

    Hyvät koot ja mittasuhteet. Hyväpiirteiset päät. Hyvät ilmeet. Hyväasentoiset korvat. Hyvin muotoutuneet rungot. Hyvät kinnerkulmat. Ryhmä liikkuu yhdenmukaisesti.