Mynämäki LUT 27.11.2021

Päivämäärä
Paikka
Mynämäki
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Ylituomari Hanna Taka-Sihvola

Tulokset

D-B

 • Tallitontun Pesonen
  Tulos
  B42
  Arvostelu

  ahdinko: hidas, ok
  Tyhjä luola: vajaa, ei ahdinkoja

  Koira luolaan ja pellille, jossa hyvä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu siirtyy oikeaan päätypesään. Koira seuraa ja etenee pitkälle ahdingon alle ketun iskuista välittämättä. Koira ei peruuta, tuomari keskeyttää kokeen koiran osoitettua taipumuksensa. Vajaa tyhjä vähentää pisteitä.

 • Tupla-Täplän Ylivoimainen Hagar
  Tulos
  B43
  Arvostelu

  Ahdinko: ok, ok
  Tyhjä luola: vasen puoli käymättä, äänetön

  Koira hyvin luolaan ja pellille, jossa hyvä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään. Koira harhautuu ensin vasemmalle, mutta tulee pian ketulle. Koira saa ketun siirtymään päätypesään ja seuraa perässä. Kettu iskee kahdesti ja koira ei väistä. Tuomari keskeyttää kokeen koiran osoitettua taipumuksensa. Vajaa tyhjä vähentää pisteen.

 • Tammenkolon Ämmä
  Tulos
  C39
  Arvostelu

  Ahdinko: nopea, vaivaton / nopea, vaivaton
  Tyhjä luola: täydellinen, äänetön

  Koira luolaan ja pellille, jossa hyvä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään, jonne koira sitä nopeasti seuraa. Koira saa ketun siirtymään päätypesään ja seuraa itse heti perässä. Koira aloittaa haukkuvan työskentelyn ja saa ketun iskemään. Koira työskentelee pumpaten yli puolet koeajasta. Kokeen lopussa kettu iskee kahdesti kovaa ja saa koiran hiukan perääntymään. Koira ei enää ylitä ketun sille määräämää kohtaa. Tänään olisin toivonut hiukan lisää kovuutta.