Mynämäki LUT 27.11.2021

Päivämäärä
Paikka
Mynämäki
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Ylituomari Hanna Taka-Sihvola

Tulokset

D-B

  • Tallitontun Pesonen
    Tulos
    B42
    Arvostelu

    ahdinko: hidas, ok
    Tyhjä luola: vajaa, ei ahdinkoja

    Koira luolaan ja pellille, jossa hyvä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu siirtyy oikeaan päätypesään. Koira seuraa ja etenee pitkälle ahdingon alle ketun iskuista välittämättä. Koira ei peruuta, tuomari keskeyttää kokeen koiran osoitettua taipumuksensa. Vajaa tyhjä vähentää pisteitä.

  • Tupla-Täplän Ylivoimainen Hagar
    Tulos
    B43
    Arvostelu

    Ahdinko: ok, ok
    Tyhjä luola: vasen puoli käymättä, äänetön

    Koira hyvin luolaan ja pellille, jossa hyvä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään. Koira harhautuu ensin vasemmalle, mutta tulee pian ketulle. Koira saa ketun siirtymään päätypesään ja seuraa perässä. Kettu iskee kahdesti ja koira ei väistä. Tuomari keskeyttää kokeen koiran osoitettua taipumuksensa. Vajaa tyhjä vähentää pisteen.

  • Tammenkolon Ämmä
    Tulos
    C39
    Arvostelu

    Ahdinko: nopea, vaivaton / nopea, vaivaton
    Tyhjä luola: täydellinen, äänetön

    Koira luolaan ja pellille, jossa hyvä ilmoitushaukku. Peltien avauduttua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään, jonne koira sitä nopeasti seuraa. Koira saa ketun siirtymään päätypesään ja seuraa itse heti perässä. Koira aloittaa haukkuvan työskentelyn ja saa ketun iskemään. Koira työskentelee pumpaten yli puolet koeajasta. Kokeen lopussa kettu iskee kahdesti kovaa ja saa koiran hiukan perääntymään. Koira ei enää ylitä ketun sille määräämää kohtaa. Tänään olisin toivonut hiukan lisää kovuutta.