Iiitti MEJÄ 5.6.2022

Päivämäärä
Paikka
Iitti, Tapola
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
MEJÄ

Tuomari Jarmo Hynninen

Tulokset

VOI (MEJÄ)

  • Precious Pearl Iron Maiden
    Tulos
    VOI 3 / 26
    Arvostelu

    Ohjattu alku ja letkeän pirteästi matkaan. Osuudet mentiin alusta loppuun verijäljellä välillä isoilla lenkeillä jäljen molemmilla puolilla. Sorkalle päästiin, sivulta toki, ja se kiinnosti. Sisäkulmat oikaistiin ja yksi kulma kaarrettiin. Kahden kulman jälkeen poistuminen kauas verijäljeltä, 2 x hukka. Makauksista osoitti kaksi. Pieneksi koiraksi todella isot ja vauhdikkaat lenkit. Jälki saatiin kuitenkin suoritetuksi ja työ tehdyksi.

  • Precious Pearl Iceman
    Tulos
    VOI 0
    Arvostelu

    Ike ohjataan huolellisesti alkuun. Rauhallista vauhtia ensimmäiselle osuudelle, joka mennään lähes loppuun aivan jäljellä, Sitten koira harhautuu muille jäljille ja verijälki painuu vähän unholaan. Hukka, samalla ens. kulma jää selvittämättä. 2. ja 3. osuus edetään jäljen suuntaisesti isoja tarkastuslenkkejä tehden katkokulmalle saakka, jolta koira eksyy, hukka. Tuomari keskeyttää kokeen, koska hukat ja makausten merkkaamattomuus sekä kulmien selvittämättömyys vievät pisteet niin, että koira ei voi saada tulosta. Harjoitellaan loppu sorkalle. Noin 1,5 osuutta jäljesteltiin verijälkeäkin. Jatkossa rauhallisuutta peliin. 

  • Precious Pearl Jackpot
    Tulos
    VOI 2 / 35
    Arvostelu

    Ohjattu alku. Murdet haittasi makuun tutkimista. Sitten rauhallisesti ens. osuudelle. Pian ojan ylitys vie aikaa, pyöriminen ei tahdo loppua, kehoitukset eivät auta, hukka, Sitten loppumatka sorkalle saakka verijäljellä. Joitakin suunnan tarkastuslenkkejä tehden. Kulmat selviävät kaarroksin, makauksista Wilson osoittaa yhden. Alun epätietoisen hetken jälkeen jäljestäminen oli varmaa ja sujuvaa. 

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    VOI 1 / 41
    Arvostelu

    Alun nuuhkaisu ja Nelson lähtee kovalla innolla jäljelle. Askel vetävä, jäljellä edetään ripeästi kaikki osuudet. Vauhdikkaat tarkastuslenkit toistuvat, pari / osuus. Sorkalle tullaan suoraan ja se otetaan haltuun. Ohjaaja jarruttaa vauhdin sopivaksi, mutta makaukset mennään yli tai ohi. Kulmat selviävät käännöksin, katko jäljentekijän jälkiä. Osaava suoritus, makaukset ainoa puute. 

  • Norparson Elite To Precious Pearl
    Tulos
    VOI 3 / 24
    Arvostelu

    Ohjattu alku, rauhallisesti pienen pohdinnan jälkeen matkaan. Kaksi ens. osuutta hyvin ja tarkasti verijäljellä, loppuosuuksilla mukaan tulevat laajahkot suunnan tarkastuslenkit. Sorkalle tullaan sivusta ja se otetaan haltuun Toisen osuuden lopussa ja kolmannen alussa kaksi määrätietoista poistumista muille jäljille, 2 x hukka. Kulmat selviävät kaarroin, katko isolla rengastuksella ja jäljentekijän jälkiä hyödyntäen. Makaukset mentiin yli osoittamatta, yksi kierrettiin. Tänään kahtiajakoinen suoritus: jäljestettiin sekä verijälkeä että sorkan jälkiä.