Miljoona Koira 2022 KR

Päivämäärä
Paikka
Alavus
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

VAL

  • Karvahaalarin Time For Miracles
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok, hieman siro narttu. Hyvä pää ja purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut etuosa. Hyvä runko. Takaosa ok. Liikkuu hyvin.

  • Mindhunter Ready Steady Go
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 ROP
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hieman niukasti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Yhdensuuntaiset liikkeet.

VET

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 VET-SERTI ROP-VET VSP
    Arvostelu

    Hyvässä kunnossa esitetty veteraani narttu. Kaunis ilmeikäs pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Vähän niukasti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Liikkuu hyvin.

  • Mymini's Finnish Edition
    Tulos
    ERI 1 SA VET-SERTI VET-VSP
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan oikea hyvässä kunnossa esitetty 9v. veteraani. Hyvä pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

JUN

  • Karvahaalarin V Cavalli Mission Midir
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 JUN-SERTI SERTI JUN-ROP
    Arvostelu

    9kk. Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Mittasuhteiltaan oikea. Urosmainen vähän vankkakalloinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Vähän niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Liikkuu hyvin.

  • Tarantino Vom Schwarzwald Poland
    Tulos
    ERI 3
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok. Hyvä pää ja purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä runko. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu takaa ok, edestä hieman löysästi.

  • Wizardling's Fabulous Finn
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan ok. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta ja silmät. Hyväasentoiset vähän isot korvat. Hyvä kaula. Vähän niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

  • Karvahaalarin Tähdeksi Syntynyt
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan oikea. Sopivan pituinen pää. Aavistuksen pyöreä kallo. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu hyvin.

  • Rambling Arwen
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 JUN-VSP
    Arvostelu

    Mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä pää, purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukasti kulmautunut etuosa. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin.

PEN

  • Termiitin Kettumainen Hanki
    Tulos
    1 KP ROP-PENTU
    Arvostelu

    Hieman korkearaajaiselta vaikuttava, muuten mittasuhteiltaan sopiva. Hyvä pää ja purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut. sopiva rungon pituus. Liikkuu hyvin. Turkki ok.

NUO

  • Karvahaalarin Härski Hartikainen
    Tulos
    ERI 1 SA PU 3
    Arvostelu

    Tasapainoinen kokonaisuus. Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut etuosa. Sopiva runko. Hyvä takaosa. Liikkuu hyvin.