Orimattila LUT 28.1.2022

Päivämäärä
Paikka
Orimattila
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
LUT

Ylituomari Jori Vanhatalo

Tulokset

D-B

 • Double Barrel's Mix of a Nut-Bolt
  Tulos
  B41
  Arvostelu

  Ahdinko: hidas, hyvä
  Tyhjä luola: vajaa

  Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan peräpesään. Koira menee ensin oikeaan kulmapesään haukkumaan ja siirtyy jonkun ajan päästä haarapesään ja vas kulmapesän väliin haukkumaan. Juuri, kun tuomari on keskeyttämässä kokeen, koira siirtyy ketulle ja tekee ratkaisun. Vajaa tyhjä luola ja työskentelytapa laskee pisteitä.

 • Kenkku Jäähykuningas
  Tulos
  B43
  Arvostelu

  Ahdinko: hyvä, hyvä
  Tyhjä luola: hieman vajaa, hieman ääntä

  Koira rauhallisesti putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään. Koira seuraa aloittaen tiukan painostuksen, käy hakemassa vauhtia vasemmasta kulmapesästä ja siirtyy ketulle. Eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hieman vajaa tyhjä luola laskee pisteen.

 • Repoketun Vieno
  Tulos
  B44
  Arvostelu

  Ahdinko: hyvä, hyvä
  Tyhjä luola: täydellinen, hieman ääntä

  Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan peräpesään. Koira seuraa aloittaen tiukan painostuksen, eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. 

 • Pikkunokan Jättekiva
  Tulos
  B43
  Arvostelu

  Ahdinko: hyvä, hyvä
  Tyhjä luola: Hieman vajaa ja äänekäs

  Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään. Koira seuraa aloittaen tiukan painostuksen eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi. Hieman vajaa ja äänekäs tyhjä luola laskee pisteen.

 • Top Pop's Million Dollar Baby
  Tulos
  B44
  Arvostelu

  Ahdinko; hyvä, hyvä
  Tyhjä luola: nopea, täydellinen, vähän ääntä

  Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vasempaan kulmapesään. Koira seuraa tehden ratkaisun ja koe keskeytetään.

 • Repoketun Uhmakas Elli
  Tulos
  C38
  Arvostelu

  Ahdinko: hyvä, hyvä
  Tyhjä luola: täydellinen, hieman vikinää

  Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkujen auettua kettu siirtyy vas. kulmapesään. Koira käy ensin oikeassa kulmapesässä kääntymässä, mutta siirtyy sitten ketulle ja aloittaa painostuksen lankun takaa. Muutaman kerran koira yrittää lankun alle, mutta kettu ajaa sen pois. Työskentely jatkuu samanlaisena erän loppuun ja se ei riitä tänään haettuun kehitysasteeseen. 

 • Arbor Vitae Thanatos
  Tulos
  B44
  Arvostelu

  Ahdinko: hyvä, hyvä
  Tyhjä luola: täydellinen, äänetön

  Koira hyvin putkeen ja pellille, jossa aloittaa haukun. Luukkuen auettua kettu siirtyy oikeaan kulmapesään. Koira seuraa aloittaen painostuksen, eikä väistä ketun iskuja ja koe keskeytetään vahinkojen välttämiseksi.

LUO

A

 • Arbor Vitae Mars
  Tulos
  LUT-
  Arvostelu

  Ahdinko: - 
  Tyhjä: koira ei mene luolastoon

  Koira ei suostu menemään luolastoon, vaan haukkuu suuaukolla ja ohjaaja keskeyttää.