Pohjoismaiden Voittaja 2022 NORD

Päivämäärä
Paikka
Helsinki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

JUN

  • Piristeen Sata Salamaa
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Pää voisi olla hieman pidempi, hyvät pienet korvat. Lyhyt kaula, hyvä selkälinja ja hännän kiinnitys. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko ja luusto, erinomainen sivuliike.

  • Abysmal II Mondo
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Kookas ja olemukseltaan ilmava. Hyvä pään malli ja korvat. Hieman pyöreät silmät, riittävä kaula. Suora selkä, niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Kevyt luusto. Hyvin asettunut hieman kiertyvä häntä. Hyvä ryhti, etuliike saisi olla vakaampi.

  • Sonateeka Look Me Up
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kevyt kuono-osa ja pyöreät silmät. Hyvin asettuneet korvat, lyhyt kaula. Suora selkä, korkea-asentoinen häntä. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän muoto. Häntä kiertyy liikkeessä selän päälle. Takaliike voisi olla tehokkaampi.

  • Karvahaalarin V Cavalli Mission Midir
    Tulos
    ERI 1 SA PU 2 NORD-VASERTI JUN-VSP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket, muuten hyvä pää. Hyvin asettuneet korvat, erinomainen kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento. Riittävät etukulmaukset. Hyvä rintakehä ja takaosa. Erinomaiset liikkeet joka suunnalta.

  • Tammenkolon Land Cruiser
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kaunis pään malli, hyvin asettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Niukat etukulmaukset takana hyvät. Hyvä runko ja raajakorkeus. Erinomainen karva. Tasapainoinen sivuliike.

  • Tammenkolon Hilux
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Kookas nuori uros, hyvä pään malli. erinomaiset silmät ja korvat. Riittävä kaula, hyvä selkälinja. Niukat kulmaukset edessä ja takana. Hyvä hännän asento. Hieman lyhyet askeleet.

  • Tammenkolon Pohjola
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Melko kookas narttu, hyvä pään malli, mutta korvat saisi asettua paremmin. Oikea ylälinja ja hännänkiinnitys. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko melko korkearaajainen. Hyvä runko melko 

  • Tammenkolon Into A Fantasy
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Erinomainen koko, hieman voimakas otsapenger. Hyvä silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Turhan kiertyvä häntä. Hyvä etuosa ja rintakehä. Takaosa voisi olla kulmautuneenpi. Peitsaa mielellään. Kaunis ryhti.

  • Abysmal A Chi Mi Dice
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pää ja kauniit silmät. Korvat voisi asettua paremmin, hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko, hieman lyhyt sivuliike.

  • Tammenkolon Savumerkki
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Varsin kookas narttu, erinomainen pään malli. Hyvät silmät ja oikein asettuneet korvat. Riittävä kaula, hyvä selkälinja. Niukat etukulmaukset, hyvä rintakehän muoto. Hyvä takaosa, mutta häntä kiertyy kyljelle. Hyvä sivuliike ja hieman epävakaa edestä.

  • Tammenkolon Old Fashioned
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Kookas, mutta oikean tyyppinen, hyvät mittasuhteet. Erinomainen pään malli ja silmät. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän kiinnitys. Niukat etukulmaukset, hyvät takana. Hieman lyhyt etuaskel.

  • Abysmal Golden Polar Star
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 JUN-SERTI SERTI NORD-VASERTI JUN-ROP
    Arvostelu

    Kaunis juniori, hyvä koko ja mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat, hyvä ylälinja. Niukat etukulmaukset, takana hyvät. Hyvä rintakehän muoto, erinomainen karva. Hyvä sivuliike, hieman kapea takaa.

  • Wizardling's Girl Like You
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hieman kookas narttu, hyvä pään malli ja kauniit silmät. Erinomainen kaula ja selkälinja. Oikea hännän asento. Niukat etukulmaukset, hyvä takaosa. Erinomainen karva. Hieman epävakaa etuliike.

  • Tammenkolon Ravistettava Ennen Käyttöä
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket, kauniit silmät ja hyvät pienet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja, korkea asentoinen häntä. Etuosa voisi olla kulmautuneenpi. Hyvä rintakehä ja takaosa. Ryhdikkäät liikkeet.

  • Abysmal Steady Golden Rock Star
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Vankkarakenteinen juniori, hieman suuret silmät muuten hyvä pää. hyvä kaula ja ylälinja, hyvä etuosa ja rintakehän malli. Hieman jyrkkä lantio, takaliike voisi olla tehokkaampi.

  • Abysmal This Bitch Is A Rock Star
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja korvat. Hieman pitkä kuono-osa. Hyvä kaula ja selkälinja. Korkea-asentoinen häntä, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehänmuoto. Tänään peitinkarva puutteellinen. Hieman epävakaa etuliike, hyvä ryhti.

  • Ani Slippery's Greta Garbo Reetta
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kevyt kuono-osa ja kapeat leuat. Kauniit silmät ja hyvin asettuneet korvat. Lyhyt kaula. Hyvä selkälinja ja häntä. Niukat etukulmaukset, takana hyvät. Hyvä rintakehän muoto. Takaliike voisi olla tehokkaampi.

  • Abysmal Already Golden Star
    Tulos
    ERI 2 SA PU 3 JUN-SERTI SERTI
    Arvostelu

    Erittäin lupaava nuori uros, oikea koko ja mittasuhteet. Erinomainen pään malli ja hyvin asettuneet korvat. erinomainen ylälinja ja hännänasento. Tiivis etuosa, hyvä rintakehä. Erinomainen kaula, liikkuu hyvin joka suunnalta.

  • Karvahaalarin V Cavalli Mission Eriu
    Tulos
    EH
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Olemukseltaan varsin ilmava. Kauniit silmät, hieman voimakkaat posket. Erinomainen kaula ja ylälinja. Oikein asettunut häntä. Hyvä rintakehän malli, mutta todella hoikassa kunnossa. Kevyt luusto ja niukat kulmaukset. Puutteellinen karvapeite. Liikkuu hyvin.

  • Abysmal Caruso
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket ja pyöreät silmät. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännänkiinnitys. Hyvä etuosa. Hieman jyrkkä lantio, takaliike voisi olla tehokkaampi, hyvä ryhti.

  • Nimetön Lassie
    Tulos
    ERI 2 SA
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pään malli ja oikein asettuneet korvat. Pitkä kaula, turhan korkea-asentoinen häntä. Niukat etukulmaukset. Takana hyvät. Hyvä rintakehä muoto. Erinomaiset liikkeet joka suunnasta.

  • Abysmal Golden Rock Star
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli ja oikein asettuneet korvat. Erinomainen ylälinja, korkea-asentoinen häntä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehä. Erinomainen karva, hieman kapea takaliike.

VAL

  • Klainon Ilona
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Hyvä koko, hieman pitkä runko. Hyvä pitkälinjainen pää, hyvin asettuneet korvat. Hyvä kaula, hieman pehmeä selkä. Niukat etukulmaukset takana hyvät. Hyvä rintakehä, mutta pitkä lanne. Ahtaat takaliikkeet. Hyvä sivuliike.

  • Mindhunter Ready Steady Go
    Tulos
    ERI 2 SA PU 4
    Arvostelu

    Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä pään malli ja kauniit silmät. Korvat saisi asettua paremmin. Erinomainen ylälinja, hyvä hännän asento. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä rintakehä, ei parhaassa karvassa, Erinomaiset liikkeet, todella kaunis koira, mutta olemus voisi olla terrierimäisempi.

  • Mahottoman Bilehile
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Tyypiltään oikea, kevyt kuono-osa ja pyöreät silmät. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä hännän asento. Hyvä etuosa ja rintakehän muoto. Turhan jyrkkä lantio. Kevyt luusto, karva ei parhaassa kunnossa. Hieman lyhyt etuaskel, mutta hyvä ryhti.

  • Meu Amor's Sage Derby
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3
    Arvostelu

    Kookas mutta oikean tyyppinen narttu. Hieman voimakkaammat posket, korvat saisi asettua paremmin. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Voimakas runko ja luusto. Hyvä karva hieman kapea takaliike. Erinomainen sivuliike.

  • Mystic Sleeping Sun
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Kookas, mutta oikean tyyppinen. Hyvä pään pituus, hieman suuret silmät. Pitkä kaula ja hyvä selkälinja, hyvin asettunut turhat pitkä häntä. Niukat etukulmaukset takana hyvät. Voimakas rintakehä, ryhdikkäät liikkeet. Hieman epävakaa edestä.

  • Sopravento Emily
    Tulos
    ERI 4 SA
    Arvostelu

    Kaunislinjainen narttu. Erinomainen pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat, hyvä kaula ja ylälinja. Oikein asettunut häntä. Niukat etukulmaukset erinomainen takaosa. Hyvä runko ja luusto. Hyvä karva. Liikkuu erinomaisesti.

  • Sweetjumper's Sweet Surprise
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli, hyvät pienet korvat. Pyöreät silmät, erinomainen kaula ja ylälinja. Niukat etukulmaukset voimakas runko. Oikea hännän asento. Sopiva raajaluusto. Tasapainoinen sivuliike, erinomainen karva.

  • Tusiquevales Easy Pease Lemon Squezzy
    Tulos
    ERI 2 SA PN 4
    Arvostelu

    Erinomainen koko, hyvin tyylikäs. Kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Oikein asettunut häntä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän muoto. Hyvä karva, erinomainen sivuliike ja kaunis ryhti.

  • Wizardling's Elektra
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Tyylikäs narttu, hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli ja kauniit korvat. Pyöreät silmät, erinomainen ylälinja. Pystyasentoinen häntä, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Vahva runko, lanne voisi olla lyhyempi. Ahdas takaliike ja epävakaa edestä.

  • Abysmal Already Steady
    Tulos
    ERI 4
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli, ilme voisi olla terävämpi. Hyvät korvat, hyvä kaula ja ylälinja. Hieman korkea-asentoinen häntä. Riittävät kulmaukset edestä ja takana. Hyvä rintakehän muoto, liikkuu tasapainoisesti hyvällä ryhdillä.

  • Cavalli Sherwood Boys Robin
    Tulos
    ERI 3 SA
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Lihaksikas olemus, erinomainen pää ja korvat. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvä kaula ja ylälinja. Korkea-asentoinen häntä, niukat etukulmaukset, hyvät takana. Etuliike saisi olla vakaampi, erinomainen ryhti.

  • Abysmal Steady Rock Star
    Tulos
    ERI
    Arvostelu

    Erinomainen koko, hyvä pään malli. Kauniit korvat, hieman suuret silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento, niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän muoto. Hieman leveä etuliike. Hyvä sivuliike.

  • Junior Top Russell
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 NORD-SERTI VSP
    Arvostelu

    Näyttävä uros, erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Tyylikäs pää ja oikein asettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Oikeaoppinen hännänasento. Kulmaukset hyvin tasapainossa. Erinomaiset liikkeet joka suunnasta.

KASV

  • Tammenkolon
    Tulos
    3 KP
    Arvostelu

    Neljä yhdistelmää, yhtenäiset mittasuhteet. Osa hieman kookkaita, mutta oikean tyyppisiä. Päätyypissä eroavaisuuksia. Perusrakenteet kaikilla kunnossa.

  • Wizardling's
    Tulos
    2 KP
    Arvostelu

    Kaksi yhdistelmää, yhteneväiset mittasuhteet. Osa hieman kookkaita. Yhtenäinen päätyyppi. Voimakkaat rungot, hyvät perusrakenteet ja liikkeet.

  • Abysmal
    Tulos
    1 KP ROP-KASV
    Arvostelu

    Erittäin tasainen ryhmä kahdesta yhdistelmästä. Kaikilla oikea rotutyyppi ja mittasuhteet. Hyvät ylälinjat ja hännän. Perusrakenteet kunnossa. Ryhmä on paitsi tasainen myös laadukas.

VET

  • Ani Slippery's Aarreglatt
    Tulos
    ERI 1 SA ROP-VET
    Arvostelu

    Erinomainen koko ja mittasuhteet. Pyöreät silmät, muuten hyvä pää. Hyvät korvat, lyhyt kaula. Hyvä selkälinja ja hännän asento. Voimakas runko, hyvä luusto. Lihaksikas takaosa. Hyvät liikkeet ikään nähden.

  • Precious Pearl Gladiator
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Kookas, mutta oikeantyyppinen. Tyylikäs pää, korvat voisi asettua paremmin. Pitkä kaula, selässä hieman pehmeyttä. Syvä rintakehän muoto, erinomainen häntä ja takaosa. Erinomaiset liikkeet.

  • Cavalli Fox Factor Effi
    Tulos
    ERI 1 SA VET-SERTI VET-VSP
    Arvostelu

    Hyvä koko ja oikea tyyppi. Hieman kevyt kuono-osa. Hyvin asettuneet korvat, hyvä kaula. Selkälinja voisi olla paremmin. Niukat etukulmaukset, hyvä rintakehän muoto. Oikea hännän asento, hyvä karva. Hieman epävakaa etuliike.

  • Karvahaalarin Piece Of Cake
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    Lyhytrunkoinen ja vahvarakenteinen narttu. Hieman suuret silmät, hyvin asettuneet korvat. Lyhyt kaula, hyvä selkälinja. Niukat etukulmaukset, turhan voimakas runko. Hyvä luusto, hyvä sivuliike.

NUO

  • Rambling Arwen
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 NORD-SERTI ROP
    Arvostelu

    Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pään malli ja oikein asettuneet korvat. Hieman suuret silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa, oikea hännän asento. Hyvä rintakehän muoto. Liikkuu tasapainoisesti joka suunnasta.

  • Wizardling's Fabulous Finn
    Tulos
    ERI 1 SA
    Arvostelu

    Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket muuten hyvä pää. Erinomaiset silmät ja korva. Erinomainen kaula ja ylälinja. Korkea asentoinen häntä. Niukat etukulmaukset, voimakas rintakehä. Hyvä takaosa. Erinomaiset liikkeet.

AVO

  • Pikkunokan Jättekiva
    Tulos
    EH 2
    Arvostelu

    Hyvä koko ja mittasuhteet. Voimakkaat posket pää voisi olla vähän pitkälinjaisempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento. Etuosa voisi olla kulmautuneempi. Hieman lyhyt rintakehä. Takaliike jää rungon alle. Voisi esiintyä ryhdikkäämmin.

  • Wizardling's Super Girl
    Tulos
    ERI 1 SA VASERTI
    Arvostelu

    Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen pää, hyvät silmät ja pienet korvat, pitkä kaula. Hyvä selkälinja, riittävät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä rungon muoto, hyvä karva, kapea takaliike hyvä sivuliike.

  • Wizardling's Wonder Woman
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    Voimakasrakenteinen narttu, hyvä koko. Hyvä pään muoto. Ilme voisi olla terrierimäisempi. Hyvä kaula, selässä pehmeyttä. Hyvä rintakehän muoto, mutta vähän tuhdissa kunnossa. Häntä kiertyy selän päälle. Liikkuu hyvin, mutta voisi olla ryhdikkäämpi

KÄY

  • Tammenkolon Unimog
    Tulos
    ERI 1 SA
    Arvostelu

    Oikeantyyppinen lihaksikas uros. Hyvä pään malli, oikein asettuneet korvat. Hieman lyhyt kaula, hyvä selkälinja. Niukat etukulmaukset, vahva runko ja luusto, hyvä takaosa. Liikkuu erinomaisesti.