Pohjoismaiden Voittaja 2022 NORD

Päivämäärä
Paikka
Helsinki
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

KÄY

 • Tammenkolon Unimog
  Tulos
  ERI 1 SA
  Arvostelu

  Oikeantyyppinen lihaksikas uros. Hyvä pään malli, oikein asettuneet korvat. Hieman lyhyt kaula, hyvä selkälinja. Niukat etukulmaukset, vahva runko ja luusto, hyvä takaosa. Liikkuu erinomaisesti.

VAL

 • Wizardling's Elektra
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Tyylikäs narttu, hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli ja kauniit korvat. Pyöreät silmät, erinomainen ylälinja. Pystyasentoinen häntä, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Vahva runko, lanne voisi olla lyhyempi. Ahdas takaliike ja epävakaa edestä.

 • Abysmal Already Steady
  Tulos
  ERI 4
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli, ilme voisi olla terävämpi. Hyvät korvat, hyvä kaula ja ylälinja. Hieman korkea-asentoinen häntä. Riittävät kulmaukset edestä ja takana. Hyvä rintakehän muoto, liikkuu tasapainoisesti hyvällä ryhdillä.

 • Cavalli Sherwood Boys Robin
  Tulos
  ERI 3 SA
  Arvostelu

  Hyvä koko ja mittasuhteet. Lihaksikas olemus, erinomainen pää ja korvat. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvä kaula ja ylälinja. Korkea-asentoinen häntä, niukat etukulmaukset, hyvät takana. Etuliike saisi olla vakaampi, erinomainen ryhti.

 • Abysmal Steady Rock Star
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Erinomainen koko, hyvä pään malli. Kauniit korvat, hieman suuret silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento, niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän muoto. Hieman leveä etuliike. Hyvä sivuliike.

 • Junior Top Russell
  Tulos
  ERI 1 SA PU 1 NORD-SERTI VSP
  Arvostelu

  Näyttävä uros, erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Tyylikäs pää ja oikein asettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Oikeaoppinen hännänasento. Kulmaukset hyvin tasapainossa. Erinomaiset liikkeet joka suunnasta.

 • Klainon Ilona
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Hyvä koko, hieman pitkä runko. Hyvä pitkälinjainen pää, hyvin asettuneet korvat. Hyvä kaula, hieman pehmeä selkä. Niukat etukulmaukset takana hyvät. Hyvä rintakehä, mutta pitkä lanne. Ahtaat takaliikkeet. Hyvä sivuliike.

 • Mindhunter Ready Steady Go
  Tulos
  ERI 2 SA PU 4
  Arvostelu

  Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä pään malli ja kauniit silmät. Korvat saisi asettua paremmin. Erinomainen ylälinja, hyvä hännän asento. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä rintakehä, ei parhaassa karvassa, Erinomaiset liikkeet, todella kaunis koira, mutta olemus voisi olla terrierimäisempi.

 • Mahottoman Bilehile
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Tyypiltään oikea, kevyt kuono-osa ja pyöreät silmät. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä hännän asento. Hyvä etuosa ja rintakehän muoto. Turhan jyrkkä lantio. Kevyt luusto, karva ei parhaassa kunnossa. Hieman lyhyt etuaskel, mutta hyvä ryhti.

 • Meu Amor's Sage Derby
  Tulos
  ERI 1 SA PN 3
  Arvostelu

  Kookas mutta oikean tyyppinen narttu. Hieman voimakkaammat posket, korvat saisi asettua paremmin. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Voimakas runko ja luusto. Hyvä karva hieman kapea takaliike. Erinomainen sivuliike.

 • Mystic Sleeping Sun
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Kookas, mutta oikean tyyppinen. Hyvä pään pituus, hieman suuret silmät. Pitkä kaula ja hyvä selkälinja, hyvin asettunut turhat pitkä häntä. Niukat etukulmaukset takana hyvät. Voimakas rintakehä, ryhdikkäät liikkeet. Hieman epävakaa edestä.

 • Sopravento Emily
  Tulos
  ERI 4 SA
  Arvostelu

  Kaunislinjainen narttu. Erinomainen pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat, hyvä kaula ja ylälinja. Oikein asettunut häntä. Niukat etukulmaukset erinomainen takaosa. Hyvä runko ja luusto. Hyvä karva. Liikkuu erinomaisesti.

 • Sweetjumper's Sweet Surprise
  Tulos
  ERI 3 SA
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli, hyvät pienet korvat. Pyöreät silmät, erinomainen kaula ja ylälinja. Niukat etukulmaukset voimakas runko. Oikea hännän asento. Sopiva raajaluusto. Tasapainoinen sivuliike, erinomainen karva.

 • Tusiquevales Easy Pease Lemon Squezzy
  Tulos
  ERI 2 SA PN 4
  Arvostelu

  Erinomainen koko, hyvin tyylikäs. Kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Oikein asettunut häntä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän muoto. Hyvä karva, erinomainen sivuliike ja kaunis ryhti.

JUN

 • Ani Slippery's Greta Garbo Reetta
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kevyt kuono-osa ja kapeat leuat. Kauniit silmät ja hyvin asettuneet korvat. Lyhyt kaula. Hyvä selkälinja ja häntä. Niukat etukulmaukset, takana hyvät. Hyvä rintakehän muoto. Takaliike voisi olla tehokkaampi.

 • Abysmal Already Golden Star
  Tulos
  ERI 2 SA PU 3 JUN-SERTI SERTI
  Arvostelu

  Erittäin lupaava nuori uros, oikea koko ja mittasuhteet. Erinomainen pään malli ja hyvin asettuneet korvat. erinomainen ylälinja ja hännänasento. Tiivis etuosa, hyvä rintakehä. Erinomainen kaula, liikkuu hyvin joka suunnalta.

 • Karvahaalarin V Cavalli Mission Eriu
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Hyvä koko ja mittasuhteet. Olemukseltaan varsin ilmava. Kauniit silmät, hieman voimakkaat posket. Erinomainen kaula ja ylälinja. Oikein asettunut häntä. Hyvä rintakehän malli, mutta todella hoikassa kunnossa. Kevyt luusto ja niukat kulmaukset. Puutteellinen karvapeite. Liikkuu hyvin.

 • Abysmal Caruso
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket ja pyöreät silmät. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännänkiinnitys. Hyvä etuosa. Hieman jyrkkä lantio, takaliike voisi olla tehokkaampi, hyvä ryhti.

 • Nimetön Lassie
  Tulos
  ERI 2 SA
  Arvostelu

  Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pään malli ja oikein asettuneet korvat. Pitkä kaula, turhan korkea-asentoinen häntä. Niukat etukulmaukset. Takana hyvät. Hyvä rintakehä muoto. Erinomaiset liikkeet joka suunnasta.

 • Abysmal Golden Rock Star
  Tulos
  ERI 4
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä pään malli ja oikein asettuneet korvat. Erinomainen ylälinja, korkea-asentoinen häntä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehä. Erinomainen karva, hieman kapea takaliike.

 • Piristeen Sata Salamaa
  Tulos
  ERI 4
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Pää voisi olla hieman pidempi, hyvät pienet korvat. Lyhyt kaula, hyvä selkälinja ja hännän kiinnitys. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko ja luusto, erinomainen sivuliike.

 • Abysmal II Mondo
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Kookas ja olemukseltaan ilmava. Hyvä pään malli ja korvat. Hieman pyöreät silmät, riittävä kaula. Suora selkä, niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Kevyt luusto. Hyvin asettunut hieman kiertyvä häntä. Hyvä ryhti, etuliike saisi olla vakaampi.

 • Sonateeka Look Me Up
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kevyt kuono-osa ja pyöreät silmät. Hyvin asettuneet korvat, lyhyt kaula. Suora selkä, korkea-asentoinen häntä. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehän muoto. Häntä kiertyy liikkeessä selän päälle. Takaliike voisi olla tehokkaampi.

 • Karvahaalarin V Cavalli Mission Midir
  Tulos
  ERI 1 SA PU 2 NORD-VASERTI JUN-VSP
  Arvostelu

  Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket, muuten hyvä pää. Hyvin asettuneet korvat, erinomainen kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento. Riittävät etukulmaukset. Hyvä rintakehä ja takaosa. Erinomaiset liikkeet joka suunnalta.

 • Tammenkolon Land Cruiser
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kaunis pään malli, hyvin asettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Niukat etukulmaukset takana hyvät. Hyvä runko ja raajakorkeus. Erinomainen karva. Tasapainoinen sivuliike.

 • Tammenkolon Hilux
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Kookas nuori uros, hyvä pään malli. erinomaiset silmät ja korvat. Riittävä kaula, hyvä selkälinja. Niukat kulmaukset edessä ja takana. Hyvä hännän asento. Hieman lyhyet askeleet.

 • Tammenkolon Pohjola
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Melko kookas narttu, hyvä pään malli, mutta korvat saisi asettua paremmin. Oikea ylälinja ja hännänkiinnitys. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko melko korkearaajainen. Hyvä runko melko 

 • Tammenkolon Into A Fantasy
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Erinomainen koko, hieman voimakas otsapenger. Hyvä silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Turhan kiertyvä häntä. Hyvä etuosa ja rintakehä. Takaosa voisi olla kulmautuneenpi. Peitsaa mielellään. Kaunis ryhti.

 • Abysmal A Chi Mi Dice
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pää ja kauniit silmät. Korvat voisi asettua paremmin, hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä runko, hieman lyhyt sivuliike.

 • Tammenkolon Savumerkki
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Varsin kookas narttu, erinomainen pään malli. Hyvät silmät ja oikein asettuneet korvat. Riittävä kaula, hyvä selkälinja. Niukat etukulmaukset, hyvä rintakehän muoto. Hyvä takaosa, mutta häntä kiertyy kyljelle. Hyvä sivuliike ja hieman epävakaa edestä.

 • Tammenkolon Old Fashioned
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Kookas, mutta oikean tyyppinen, hyvät mittasuhteet. Erinomainen pään malli ja silmät. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän kiinnitys. Niukat etukulmaukset, hyvät takana. Hieman lyhyt etuaskel.

 • Abysmal Golden Polar Star
  Tulos
  ERI 1 SA PN 2 JUN-SERTI SERTI NORD-VASERTI JUN-ROP
  Arvostelu

  Kaunis juniori, hyvä koko ja mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat, hyvä ylälinja. Niukat etukulmaukset, takana hyvät. Hyvä rintakehän muoto, erinomainen karva. Hyvä sivuliike, hieman kapea takaa.

 • Wizardling's Girl Like You
  Tulos
  ERI
  Arvostelu

  Hieman kookas narttu, hyvä pään malli ja kauniit silmät. Erinomainen kaula ja selkälinja. Oikea hännän asento. Niukat etukulmaukset, hyvä takaosa. Erinomainen karva. Hieman epävakaa etuliike.

 • Tammenkolon Ravistettava Ennen Käyttöä
  Tulos
  ERI 3 SA
  Arvostelu

  Hyvä koko ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket, kauniit silmät ja hyvät pienet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja, korkea asentoinen häntä. Etuosa voisi olla kulmautuneenpi. Hyvä rintakehä ja takaosa. Ryhdikkäät liikkeet.

 • Abysmal Steady Golden Rock Star
  Tulos
  ERI 3 SA
  Arvostelu

  Vankkarakenteinen juniori, hieman suuret silmät muuten hyvä pää. hyvä kaula ja ylälinja, hyvä etuosa ja rintakehän malli. Hieman jyrkkä lantio, takaliike voisi olla tehokkaampi.

 • Abysmal This Bitch Is A Rock Star
  Tulos
  EH
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja korvat. Hieman pitkä kuono-osa. Hyvä kaula ja selkälinja. Korkea-asentoinen häntä, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehänmuoto. Tänään peitinkarva puutteellinen. Hieman epävakaa etuliike, hyvä ryhti.

AVO

 • Wizardling's Super Girl
  Tulos
  ERI 1 SA VASERTI
  Arvostelu

  Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen pää, hyvät silmät ja pienet korvat, pitkä kaula. Hyvä selkälinja, riittävät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä rungon muoto, hyvä karva, kapea takaliike hyvä sivuliike.

 • Wizardling's Wonder Woman
  Tulos
  EH 3
  Arvostelu

  Voimakasrakenteinen narttu, hyvä koko. Hyvä pään muoto. Ilme voisi olla terrierimäisempi. Hyvä kaula, selässä pehmeyttä. Hyvä rintakehän muoto, mutta vähän tuhdissa kunnossa. Häntä kiertyy selän päälle. Liikkuu hyvin, mutta voisi olla ryhdikkäämpi

 • Pikkunokan Jättekiva
  Tulos
  EH 2
  Arvostelu

  Hyvä koko ja mittasuhteet. Voimakkaat posket pää voisi olla vähän pitkälinjaisempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän asento. Etuosa voisi olla kulmautuneempi. Hieman lyhyt rintakehä. Takaliike jää rungon alle. Voisi esiintyä ryhdikkäämmin.

VET

 • Cavalli Fox Factor Effi
  Tulos
  ERI 1 SA VET-SERTI VET-VSP
  Arvostelu

  Hyvä koko ja oikea tyyppi. Hieman kevyt kuono-osa. Hyvin asettuneet korvat, hyvä kaula. Selkälinja voisi olla paremmin. Niukat etukulmaukset, hyvä rintakehän muoto. Oikea hännän asento, hyvä karva. Hieman epävakaa etuliike.

 • Karvahaalarin Piece Of Cake
  Tulos
  ERI 2
  Arvostelu

  Lyhytrunkoinen ja vahvarakenteinen narttu. Hieman suuret silmät, hyvin asettuneet korvat. Lyhyt kaula, hyvä selkälinja. Niukat etukulmaukset, turhan voimakas runko. Hyvä luusto, hyvä sivuliike.

 • Ani Slippery's Aarreglatt
  Tulos
  ERI 1 SA ROP-VET
  Arvostelu

  Erinomainen koko ja mittasuhteet. Pyöreät silmät, muuten hyvä pää. Hyvät korvat, lyhyt kaula. Hyvä selkälinja ja hännän asento. Voimakas runko, hyvä luusto. Lihaksikas takaosa. Hyvät liikkeet ikään nähden.

 • Precious Pearl Gladiator
  Tulos
  ERI 2
  Arvostelu

  Kookas, mutta oikeantyyppinen. Tyylikäs pää, korvat voisi asettua paremmin. Pitkä kaula, selässä hieman pehmeyttä. Syvä rintakehän muoto, erinomainen häntä ja takaosa. Erinomaiset liikkeet.

KASV

 • Abysmal
  Tulos
  1 KP ROP-KASV
  Arvostelu

  Erittäin tasainen ryhmä kahdesta yhdistelmästä. Kaikilla oikea rotutyyppi ja mittasuhteet. Hyvät ylälinjat ja hännän. Perusrakenteet kunnossa. Ryhmä on paitsi tasainen myös laadukas.

 • Tammenkolon
  Tulos
  3 KP
  Arvostelu

  Neljä yhdistelmää, yhtenäiset mittasuhteet. Osa hieman kookkaita, mutta oikean tyyppisiä. Päätyypissä eroavaisuuksia. Perusrakenteet kaikilla kunnossa.

 • Wizardling's
  Tulos
  2 KP
  Arvostelu

  Kaksi yhdistelmää, yhteneväiset mittasuhteet. Osa hieman kookkaita. Yhtenäinen päätyyppi. Voimakkaat rungot, hyvät perusrakenteet ja liikkeet.

NUO

 • Rambling Arwen
  Tulos
  ERI 1 SA PN 1 NORD-SERTI ROP
  Arvostelu

  Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pään malli ja oikein asettuneet korvat. Hieman suuret silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa, oikea hännän asento. Hyvä rintakehän muoto. Liikkuu tasapainoisesti joka suunnasta.

 • Wizardling's Fabulous Finn
  Tulos
  ERI 1 SA
  Arvostelu

  Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Hieman voimakkaat posket muuten hyvä pää. Erinomaiset silmät ja korva. Erinomainen kaula ja ylälinja. Korkea asentoinen häntä. Niukat etukulmaukset, voimakas rintakehä. Hyvä takaosa. Erinomaiset liikkeet.