Werraton Wappu Tampere KV 1.5.2022

Päivämäärä
Paikka
Tampere
Tapahtumatyyppi
Näyttely

Tulokset

VAL

  • Karvahaalarin Time For Miracles
    Tulos
    ERI 1 SA PN 2 CACIB
    Arvostelu

    3,5v. Malliltaan oikea. Hyvärunkoinen, jäntevä narttu. Hieman nouseva alalinja. Sopivasti luustoa ja kulmauksia. Hyvät käpälät. Hyvä nartun pää ja ilme. Hyvä purenta ja korvat. Hyvä nahka ja hyvä karvanlaatu. Hyvä häntä. Hieman epävakaa edestä. Sujuva sivuliike. Mukava jäntevyys, oikea parsonin olemus.

  • Abysmal Already Steady
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    3v. Tilavarunkoinen, hyväluustoinen uros. Kaunisilmeinen pää, hyvä  purenta ja korvat. Sopiva kuonon vahvuus. Hyvä kaula. Hyvä karvan laatu ja nahka. Kaunis häntä. Liikkuu varsin yhdensuuntaisesti. Sivukuvassa voisi olla enemmän ryhtiä ja askelpituutta. Putoaa tänään etumatalaksi. Hyvä luonne.

JUN

  • Tarantino Vom Schwarzwald Poland
    Tulos
    EH 3
    Arvostelu

    9kk, jäntevä hyväluustoinen juniori, jolla oikea rungonmalli. Hieman pitkä lanne. Hyvä pää, ilme, purenta ja korvat. Runko spannattavissa. Hyvä nahka ja karva. Hyvä häntä. Reipas liikkuja. Tekee hieman pitkän ja matalan vaikutelman tässä vaiheessa.

  • Wizardling's Brilliant Briek
    Tulos
    ERI 2 SA SERTI
    Arvostelu

    15kk, oikealinjainen, erinomainen luusto. Hyvä rintakehän malli. Hyvä uroksen pää ja ilme ja korvat. Hyvät käpälät. Tasapainoisesti kulmautunut, vahva lanne. Hyvä karvanlaatu ja paksu nahka. Näppärät ryhdikkäät liikkeet. Säilyttää ylälinjan.

  • Wizardling's Fabulous Finn
    Tulos
    ERI 1 SA PU 1 JUN-SERTI JUN-ROP ROP
    Arvostelu

    15kk. Hyvärunkoinen juniori, sopivasti luustoa ja kulmauksia. Urosmainen pää ja ilme. Kuono saisi olla tyvestä täydempi. Hyvä purenta ja korvien koko. Jäntevä kunto ja ylälinja. Hyvä karvanlaatu ja nahka. Liikkuu varsin hyvin. Mukava luonne ja oikea rodun olemus.

  • Karvahaalarin Tähdeksi Syntynyt
    Tulos
    ERI 2
    Arvostelu

    1v. Oikealinjainen juniori. Ihanan iloinen, sopivasti luustoa ja kulmauksia. Sievä nartun pää ja ilme. Hyvä purenta ja korvat. Kuono saa täyttyä tyvestä. Etuosa saa tiivistyä. Hyvä karvan laatu ja nahka. Tippuu vielä etumatalaksi liikkeessä. Reipas luonne. Oikeat rodun linjat.

  • Rambling Arwen
    Tulos
    ERI 1 SA PN 1 JUN-SERTI FIJMVA JUN-VSP VSP
    Arvostelu

    14kk. Hyvärunkoinen ja -luustoinen juniori. Hyvä nartun pää ja ilme. Korvien koko ja purenta. Vahva takaosa, hyvä häntä. Oikea karvan laatu ja hyvä nahka. Liikkuu hyvällä luonteella. Säilyttää ylälinjan varsin hyvin. Sujuva sivuaskel.

NUO

  • Karvahaalarin Härski Hartikainen
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    19kk. Hyvärunkoinen ja -luustoinen uros. Kiilapainen pää ja ilme ja purenta ja korvat. Vahva kaula. Oikea karvanlaatu. Paksu nahka. Hyvä hännän malli. Riittävän vakaat liikkeet. Liikkuu vielä etumatalana. Säkä saisi olla parempi. Hyvä luonne. Saa jäntevöityä erityisesti ylälinja.

  • Wizardling's Wonder Woman
    Tulos
    ERI 1 SA PN 3 V-CACIB
    Arvostelu

    20kk. Malliltaan oikea. Hyvärunkoinen- ja luustoinen. Tasapainoiset kulmaukset. On hieman pönäkkä. Hyvä pää, ilme, purenta ja korvat. Kuono saisi olla tyvestä täydempi. Hieman selälle kääntyvä häntä. Liikkuu edestä hieman löysästi. Varsin hyvä ylälinja ja sivuaskel.

AVO

  • Scream Cracker's Backseat Action
    Tulos
    EH 1
    Arvostelu

    4v. Hyvin tilavarunkoinen uros, jonka alalinja nousee voimakkaasti. Oikea pään malli, purenta ja ilme. Hyvät korvat. Vahva kaula. Sopivasti luustoa ja kulmauksia. Hieman litteät käpälät. Erinomainen karva ja nahka. Hieman jyrkkä lantio. Liikkuu kovin etumatalana. Tarvitsee paremman askelpituuden. Sivukuva kovin etumatala. Mukava luonne.

  • Klainon Ilona
    Tulos
    ERI 1
    Arvostelu

    2v. Hyvärunkoinen ja -luustoinen. Hieman pitkä, mutta vahva lanne. Kaunisilmeinen hieman kapealinjainen pää. Hyvä purenta ja korvien koko. Erinomainen nahka ja karvanlaatu. Liikkuu hieman takakorkeasti. Varsin yhdensuuntaisesti, sivuliike riittävän ryhdikäs, mutta taka-askel jää vaatimattomaksi.