Iitti (Marjokangas) Mejä, 14.7.2024

Päivämäärä
Paikka
Iitti, Marjokangas
Tapahtumatyyppi
Koe
Koelaji
MEJÄ

Tulokset

VOI (MEJÄ)

  • Tupla-Täplän Lieve-Ilmiö
    Tulos
    VOI 1
    Arvostelu

    Alkumakuulta nopeasti liikkeelle lyhyellä hihnalla. Sopivan vauhtista eteämistä koko matka. Kaikki osuudet hyvin jälkitarkkaa suorittamista. 1. kulma tarkasti, toinen on katko jossa veretyksen lopussa taustan tarkistus ja sieltä suoraan uudelle osuudelle. 3. kulma takakautta kiertäen. Makaukset yhtä lukuunottamassa erinomaisesti. Sorkalle suoraan ja se kiinnostaa. Erinomainen parivaljakko.

  • Precious Pearl Jackpot
    Tulos
    VOI 1
    Arvostelu

    Ohjatusti jäljelle. Maa- ja ilmavainuista jäljestystä. 1. Makaus osoitetaan nopeasti ja 1. kulma jossa katko, selviää nopeasti jalanjälkiä apuna käyttäen. 2, osuus hyvin ja 2. makaus osoitetaan. 2 kulmalla pieni tarkistuspisto. 3. osuus hyvää jäljestystä mutta makaus ohitetaan. 3 kulmalla tarkistuslenkki ja 4. makuu osoitetaan nopeasti. Kaato löytyy ja otetaan suuhun. Kiva, sopivanvauhtinen jälkipari. 

  • Tulos
    VOI 1
    Arvostelu

    Ohjatusti jäljelle. Ilma- ja maavainuista työskentelyä. 1. osuudella jälkiuralla 1. makaus ylitetään ja 1. kulma jossa katko, selvitetään parilla tarkistuspistolla ja osin jalanjälkiin tukeutuen. 2. osuus mennään yhdellä tarkistuslenkillä ja 3. osuus jäljen mukaisesti ja myös 3. makaus osoitetaan. 3. kulma pikku tarkistuspistolla ja 4. osuus parilla pyörähdyksellä. 4. makuu osoitetaan hieman hätäisesti, kaato löytyy ja sitä jäädään tutkimaan. Hieno narunjatkotyöskentely ohjaajalta!

  • Klainon Lumimarja
    Tulos
    VOI 1
    Arvostelu

    Kevyesti ohjaten jäljelle. Jäljestys on maa- sekä ilmavainuista. 1. osuudella heti tarkastuslenkki, sen jälkeen makaus osoitetaan ja mennään jälkiuralla. 1. kulmalle, jossa katko selviää rengastuksella ja osin jalanjälkiin tukeutuen. 2. osuus vain pikku tarkistuspistolla, mutta makuu jää huomioimatta. 2. kulma tarkasti ja 3 osuus jäljen mukaisesti, mutta makausta ei osoita. 3. kulma jäljen mukaan ja 4. osuus ja jälleen makaus jää osoittamatta. Kaato löytyy ja sitä  jäädään tutkimaan. Hieno ohjaajan työskentely antaen koiran tehdä työtä rauhassa.

  • Abysmal Polar Star
    Tulos
    VOI 2, 36p
    Arvostelu

    Alkumakuulta opastetusti liikkeelle verkkaista vauhtia koko matka. Jokaisella suoralla osuudella tehdään isompi alkaa vienyt tarkistus. Normikulmat tarkasti. Katkolla veretyksen lopussa tarkistetaan kaikki mahdolliset suunnat ja lopulta uusi osuus löytyy. Ensimmäinen makuu nopeasti, muut erinomaisesti. Tänään useampi työlästarkistelu pudotti pisteitä  ja palkintosijaa.